Hotel i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Punta Rossa

 
Hotel Punta Rossa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Punta Rossa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Felice Circeo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Punta Rossa er mere en drøm end et hotel: det ligger på det yderste punkt af Circeo-pynten midt i Circeo-nationalparken og er næsten omringet af hav til alle sider. Det er en sand grøn oase og et botanisk slaraffenland med ca. 6 km ind til centrum af San Felice Circeo.

Hotellets standard er høj og Battaglia-familien har tydeligvis sat en ære i at holde standarden på et vist niveau. Ud over en skøn pool og restaurant med a la carte finder man her internetpoint, solterrasse, læsesal, fjernsynsstue, elevator og reception døgnet rundt. Her er desuden parkering til gæster, som kommer i bil.

Læs mere om Hotel Punta Rossa

Hotellet har fire værelseskategorier, som dækker over Standard, Deluxe, Suite og Superior Suite. Det gennemgående træk er typisk middelhavsstil. Alle værelser har egen terrasse med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser eller karbad (suiterne har jacuzzi), aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks og skrivepult.

Skjul teksten
 
 
search map