Hotel i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Maga Circe

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Maga Circe ligger i naturreservatet Circeo. Hotellet ligger i et kvarter, der mest ligner et mondænt villakvarter lige ved vandet få meter fra havnen under San Felice Circeos historiske centrum. Der er gode muligheder for udflugter til Ponza ø og til storbyerne Rom, Napoli og Caserta.

Prøv Mammas fremragende mad

Hotellet har en frodig have med århundreder gamle palmer og en flot pool med saltvand. Det har i årtier været bestyret af familien Di Genua. Den unge Antonella sørger for, at gæsterne får et behageligt ophold, imens moderen tryller med panderne og gryderne i køkkenet. Restauranten er nemlig kendt i området for sin fremragende madlavning!

Læs mere om Hotel Maga Circe

Værelser:

Takket være nærheden til havet har du indtryk af at være på en sejltur, da stort set alle fælles lokaler og værelserne har store vinduer på havsiden, en oplevelse den helt igennem maritime møblering og indretning bidrager til. Værelserne er rummelige og alle udstyret med aircondition, fjernsyn og minibar.

Mod betaling kan du få en liggestol og et badehåndklæde til brug ved poolen. Stedet anbefales til dem der ønsker rolige og afslappende omgivelser. Det er også egnet til små konferencer og firmarejser.

Læs om værelserne på Hotel Maga Circe

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map