Hotel i San Felice Circeo i Lazio

Hotel Maga Circe

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Maga Circe ligger i naturreservatet Circeo. Hotellet ligger i et kvarter, der mest ligner et mondænt villakvarter lige ved vandet få meter fra havnen under San Felice Circeos historiske centrum. Der er gode muligheder for udflugter til Ponza ø og til storbyerne Rom, Napoli og Caserta.

Prøv Mammas fremragende mad

Hotellet har en frodig have med århundreder gamle palmer og en flot pool med saltvand. Det har i årtier været bestyret af familien Di Genua. Den unge Antonella sørger for, at gæsterne får et behageligt ophold, imens moderen tryller med panderne og gryderne i køkkenet. Restauranten er nemlig kendt i området for sin fremragende madlavning!

Værelser:

Takket være nærheden til havet har du indtryk af at være på en sejltur, da stort set alle fælles lokaler og værelserne har store vinduer på havsiden, en oplevelse den helt igennem maritime møblering og indretning bidrager til. Værelserne er rummelige og alle udstyret med aircondition, fjernsyn og minibar.

Mod betaling kan du få en liggestol og et badehåndklæde til brug ved poolen. Stedet anbefales til dem der ønsker rolige og afslappende omgivelser. Det er også egnet til små konferencer og firmarejser.

Læs om værelserne på Hotel Maga Circe

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

search map