Hotel i Sabaudia i Lazio

Il San Francesco Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette arkitektonisk spændende hotel med sin hvide og moderne profil ligger i et naturskabt smørhul midt blandt søer, naturparker, skove og lange brede sandstrande. Hotellet ligger ud til den maleriske sø Lago di Sabaudia, som er en del af Circeo-nationalparken og direkte forbundet med Middelhavet.

Bo i en middelhavs have 400 meter fra stranden

Omkring hotellet finder man flotte grønne plæner og imponerende gamle eukalyptustræer. Vil man hellere dyppes i Middelhavet, ligger den nærmeste sandstrand blot 400 m væk. Får man lyst til andre adspredelser ligger Rom blot en god times kørsel væk eller hvad med en sejltur til øen Isola di Ponza, hvor man kan sejle fra San Felice Circeo.

Læs mere om Il San Francesco Hotel

Restaurant och pool

Hotellets restaurant byder på lokale specialiteter med fx bøffelmozzarella, fårericotta, vildsvin og mange spændende desserter, som vil få tænderne til at løbe i vand. Ud over restaurant er der wellnesscenter med pool, jacuzzi, fitnesscenter og tyrkisk bad. Af andre faciliteter på hotellet finder man elevator, fjernsynsstue, solterrasse, og udendørs finder man robåde og kanoer på søen samt parasoller og liggestole på stranden.

Tiltalende værelser

Indvendig er hotellet indrettet i lyse nuancer i et raffineret miljø. De 27 værelser fordeler sig på tre kategorier (Classic, Deluxe og Suite), som alle har en pæn udsigt over enten nationalparken eller Sabaudia-søen. Værelserne er alle lyse og pænt indrettede og har alle badeværelse med bruser og hårtørrer, aircondition, fladskærmssatellit-tv, internetopkobling, minibar, telefon, opvarmning og værdiboks. To af værelserne er handicapvenlige.

Læs om værelserne på Il San Francesco Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map