Hotel i Sabaudia i Lazio

Il San Francesco Hotel

 
Il San Francesco Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il San Francesco Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sabaudia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette arkitektonisk spændende hotel med sin hvide og moderne profil ligger i et naturskabt smørhul midt blandt søer, naturparker, skove og lange brede sandstrande. Hotellet ligger ud til den maleriske sø Lago di Sabaudia, som er en del af Circeo-nationalparken og direkte forbundet med Middelhavet.

Omkring hotellet finder man flotte grønne plæner og imponerende gamle eukalyptustræer. Vil man hellere dyppes i Middelhavet, ligger den nærmeste sandstrand blot 400 m væk. Får man lyst til andre adspredelser ligger Rom blot en god times kørsel væk eller hvad med en sejltur til øen Isola di Ponza, hvor man kan sejle fra San Felice Circeo.

Læs mere om Il San Francesco Hotel

Hotellets restaurant byder på lokale specialiteter med fx bøffelmozzarella, fårericotta, vildsvin og mange spændende desserter, som vil få tænderne til at løbe i vand. Ud over restaurant er der wellnesscenter med pool, jacuzzi, fitnesscenter og tyrkisk bad. Af andre faciliteter på hotellet finder man elevator, fjernsynsstue, solterrasse, og udendørs finder man robåde og kanoer på søen samt parasoller og liggestole på stranden.

Indvendig er hotellet indrettet i lyse nuancer i et raffineret miljø. De 27 værelser fordeler sig på tre kategorier (Classic, Deluxe og Suite), som alle har en pæn udsigt over enten nationalparken eller Sabaudia-søen. Værelserne er alle lyse og pænt indrettede og har alle badeværelse med bruser og hårtørrer, aircondition, fladskærmssatellit-tv, internetopkobling, minibar, telefon, opvarmning og værdiboks. To af værelserne er handicapvenlige.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Miramare Sea Resort Spa

Sant'Angelo, Capri, Ischia og Procida

Anbefalinger til dig

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente

search map