Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sabaudia ligger midt i et landskabsmæssigt paradis ud til Sabaudiasøen, Lazios skønne sandstrande, den høje Circeo-pynt og Circeo-nationalparken. Der er altså her alt i alt lagt op til en ferie spækket med oplevelser og mange udfordringer.

Byen er omgivet af Nationalparken Circeo med flotte spejlblanke søer og fine sandstrande ud til Middelhavet. Nationalparken kulminerer med Circeo-bjerget – en imponerende pynt på 541 m med udsigt til øen Ponza. Inden for 15-20 km kan man besøge de hyggelige historiske kystbyer San Felice Circeo og Terracina eller lidt længere til vidunderet Sperlonga. Endelig ligger Rom med sine uvurderlige kulturskatte blot 100 km væk.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Netop derfor...

Under fascismen (1921-43) så mange nye byer dagens lys i det sydlige Lazio. Ofte skød byerne op på kort tid og håndværkerne og entreprenørerne arbejdede nat og dag. Bygningsarkitekturen er præget af firkantede og monumentale konstruktioner. De mange detaljer og ornamenteringer, som man finder i barokken, eksisterer ikke i fascismens byggerier: her skulle det være rationelt og funktionelt. Sabaudia er et godt eksempel på en af disse fascistiske byer. Mange vil hævde at byen ikke er specielt charmerende eller hyggelig, da den ikke minder om alle de andre karakteristiske middelalderbyer i Italien. Men netop derfor er byen interessant. Kantetheden fascinerer. Fire andre eksempler inden for samme genre er Pontinia, Aprilia, Littoria og Pomezia.

Læs mere om Sabaudia

Skjul teksten
 
 
search map