Hotel i Rom

Villa Pirandello

 
Villa Pirandello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pirandello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blot fem minutter udenfor det historiske centrum

For dem, som ikke finder det nødvendigt at bo midt i det historiske centrum i Rom, vil beliggenheden af Villa Pirandello være helt perfekt. Hotellet er beliggende på en stille vej omgivet af ambassader med militær vagter. Det er i gå-afstand til Trevi springvandet og for at nå til centrum kan du blot hoppe på bussen 20 meter væk fra Villa Pirandello. Centrum kan du nå på ca. 5 min med bus eller taxi.

Et sted med historie

Når man ser Villa Pirandello forfra, så afspejler det en særlig Victoriansk arkitektur, og indefra fornemmer du at indretningen er inspirereret af de sene tredivere. Villaen bærer præg af en unik og enestående , men stadig varm atmosfære. Personalets gæstfrihed er helt igennem ægte, og de vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt, som overhovedet muligt. Da Villa Pirandello er stedet, hvor den tidligere Nobel prisvindende Luigi Pirandello boede mellem 1933 og 1936, kan du stadig finde minder og kunstgenstande og poesi fra Pireandello i hvert eneste værelse i villaen.

Læs mere om Villa Pirandello

God service

Når det kommer til service, så er du i gode hænder her. Morgenen starter med en god morgenmad med masser af sunde og gode produkter. Få andre trestjernede hoteller vil servere dig en frisk cappuccino, men her på Villa Pirandello er der ikke andet, de hellere vil. Når solen kommer frem, vil du kunne drikke din kaffe udenfor på terrassen. Eller når du sidst på dagen vender hjem efter en lang sightseeingtur, så kan du tage plads med en forfrisking, mens du gengiver historier fra dagens oplevelser.
En gammel villa med en klassisk smag, hvor villaen har fået et opløft til en moderne komfort med gratis Wi-Fi igennem hele hotellet. Hvis du beslutter dig for at komme med bil, så kan du parkere på stedet for 20 euro pr. dag.

Varme og komfortable værelser

Villa Pirandello har i alt 14 elegante værelser. Alle værelser er udstyrede med aircondition, sat TV, minibar, pengeboks, gratis Wi-Fi og privat badeværelse med bad og hårtørrer. Nogen værelser har balkon, dette kommer an på værelsestypen.

Læs om værelserne på Villa Pirandello

Skjul teksten
 
 
search map