Anmeldelser af Villa Fortuny

 
Villa Fortuny er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fortuny er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fortuny

Læs personlige anmeldelser af Villa Fortuny som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fortuny. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og Lars fra Søborg boede på Villa Fortuny i Rom fra d. 18. til d. 27. september 2011.

Vi havde en fantastisk god oplevelse i Rom. Lejligheden var meget fin og havde alt det vi skal bruge. Det eneste vi kunne have brugt var en lille lejlighedsguide mht leje af cykler. Det er en god måde at komme langt omkring på og så samtidig se byen undervejs frem for metro. Vi havde problemer med en aircon der lækkede vand på gulvet. Der blev straks tilkaldt håndværkere og sagen blev bragt iorden. Venligt personale og god service Hvis vi vender tilbage til Rom bliver det gennem jer. I har en god forretningsgang med brugbare påmindelser op til turen og i har været meget hjælpsomme med at svare på de spørgsmål vi havde til stedet.
Keep up the good work!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og familien fra Aarhus V boede på Villa Fortuny i Rom fra d. 24. juli til d. 4. august 2011.

Generelt var vores ophold i Villa Fortuny rigtig godt, dog savnede vi nogle bedre stole på vores tagterrasse. Det er vigtigt når der er så lækker en terrasse at der også noget at sidde på da man tilbringer meget tid her når man er i lejligheden.

Lejligheden er efter vores mening perfekt placeret lige udenfor det gamle centrum af Rom og man kan ikke mærke eller høre turisterne som færdes i et stort antal blot nogle få hundrede meter herfra på Piazza del Popolo. Vi kan kun anbefale stedet som et god base for at udforske Rom, selv for førstegangs besøgende som vi var.

Vi var alle enige (forældre og to unge på 17 og 18 år) at Rom er en fantastisk spændende by der byder på både historiens vingesus og gode shopping muligheder, eksempelvis er briller billige og kan leveres med få dages varsel. De største udfordringer for os var reelt at finde indkøbsmuligheder for dagligvarer da supermarkeder som vi kender dem ikke findes. Dem der er er gemte og med et begrænset udvalg.

Vi kan anbefale at man køber et kort til transport til 11 euro for voksne for en uge det giver stor frihed og selvom tiderne sjældent passe ved stoppesteder så fungere det offentlige system. Derudover havde vi stor glæde af at tage en guidet tur til Vatikanet og Colloseum. Vi vil gerne give dette hint videre som en ide til at komme forbi lange køer og nogle gode fortællinger som ikke kan findes uden stor selvlæsning.

Lejlighed og Rom som kombination får de varmeste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten og familie fra Jelling boede på Villa Fortuny i Rom fra d. 2. til d. 9. april 2009.

Vi har været særdeles tilfredse med opholdet i april måned. Rom er en dejlig by, og lejligheden var overordentlig fin til vores 7 personers store familie. Beliggenheden er fin - udsigt over byens tage, Peterskirkens kuppel mv. - en dejlig tagterrasse - og en placering noget væk fra gadelarmen, men alligevel tæt på såvel metro som Corsoen. Der er gode butikker i området - et lille marked lige om hjørnet - og mange gode restauranter i området. Den eneste anke, vi har - og hermed et tip til kommende beboere - er, at der kun var opvaskemaskinetabs til 3 omgange (så medbring dem hjemmefra - det er fjollet at skulle ud at købe dem, fordi de ikke fås i kasser med få styk) og så måske, at der kun er en affaldspose til den meget store affaldstønde, der er i lejligheden. Det er ikke meget til en uges ophold! Naturligvis kan man klare sig med alm. plastikposer - men de passer altså ikke til tønden!
Måske kunne det også være en ide, at det nummer, man skal kontakte ved ankomsten er identisk med den meget sympatiske og venlige viceværts nummer - i stedet for en omvej over et kontor, som skal kontaktes flere gange, for at de efterfølgende kan kontakte viceværten, som så kan gå ud og lukke op ??

Ingen havde lyst til at forlade lejligheden og byen, da ugen var omme - og bedre anbefaling kan vist ikke gives!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 18 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anna-Marie og rejsefæller fra Frederikshavn boede på Villa Fortuny i Rom fra d. 11. til d. 16. oktober 2008.

Vi havde en rigtig god tur, lejligheden var perfekt, den lå stille og roligt. Vi tog en tur med tur-bussen (3 min. gang fra lejligheden), når man køber billet kan man frit køre de næste 24 timer on/off, det giver et overblik over hvor seværdighederne ligger i forhold til hinanden, ellers kan man let gå rundt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Helle og medrejsende fra Albertslund boede på Villa Fortuny i Rom fra d. 14. til d. 18. juli 2007.

Efter næsten to pragtfulde uger hvor vi boede i henholdsvis Lasio og Umbrian sluttede vi af med fire dejlige dage i Rom.
Vi har været en del gange i Rom, og denne gang lejede vi en lejlighed der lå lige bag Piazza del Popolo op til Villa Borghese. Det var en pragtfuld lejlighed med egen terrasse, hvor vi nød at kunne høre fuglesang efter en dag i Roms gader. Viceværten var ikke blevet orienteret om at vi kom, så i første omgang fornemmede vi at der ikke var plads, men det var der. Efter han havde brokket sig til booking kontoret viste han os til vores lejlighed. jeg er ikke helt sikker på det var den vi havde bestilt, men den var bestemt ikke ringere - tvært i mod. Vi var fire dage i Rom, og vi fik som altid travet meget. Undergrunden fungerer perfekt, men det er jo i gaderne vi ser noget. Vi fik denne gang besøgt Roms domkirke som er meget imponerende, og fik travet lidt i Villa Celimontana som er en lille men meget hyggelig park, hvor mange brudepar bliver fotograferet efter bryllup i den hygggelige kirke Navicella. Der var et par der vi kom, og det lignede et helt lille skuespil der forgik alt imens fotografen fik taget sine billeder Vi havde bestemt at vi ville besøge Det Sixtinske Kapel. Vi har været der en gang før, og finder det spændende. Da vi kom til Vatikanmuseet, så vi den længst tænkelige kø. Den gik fra indgangen, hele vejen rundt om vertikanet og endte næsten ved Peters Pladsen. Folk stod tålmodigt i den bagende sol, det orkede vi ikke, så vi var lykkelige over at vi egentligt havde set det, og kunne fortsætte ud i Roms gader, hvor vi i stedet fandt en lille hyggelig frokost restaurant hvor vi kunne nyder det pulserende liv. Afterne er bare pragtfulde i Rom. Så efter 3-4 timers hvile i vores dejlige lejlighed fandt vi ud i gaderne igen.
Det var hverken første eller sidste gang vi var i Rom. Til in.italia siger vi endnu engang tak for god betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og rejsefællerne fra Køge boede på Villa Fortuny i Rom fra d. 12. til d. 19. maj 2007.

Vi har haft en fantastisk ferie i Rom og var meget glade for byen og området. Lejligheden lå perfekt og dobbeltværelserne var gode. Køkkenet var måske lidt lille og man skal ikke forvente at lave de store måltider der. Terassen var perfekt og rigelig stor til 4 personer med en dejlig eftermiddagssol/aftensol, hvor man kunne sidde og nyde det efter dagens vandreture rundt omkring i Roms gader. Vi kan til enhver tid anbefale In-Italia.

Alt i alt en perfekt ferie i en dejlig by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map