Anmeldelser af Vicolo delle Vacche

 
Vicolo delle Vacche er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo delle Vacche er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vicolo delle Vacche

Læs personlige anmeldelser af Vicolo delle Vacche som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vicolo delle Vacche. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og familien fra Værløse boede på Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 1. til d. 5. oktober 2011.

Her et par ord om lejligheden og to af vores favorit steder lige om hjørnet.

Det var dejligt at have lejligheden som base. Lejligheden er sjovt indrettet, men meget hyggelig og har alt hvad man har brug for. Den er meget central og vi gik til alt med børn på 7 og 11. Selvom området er fuld af liv er der ikke støj om natten. Køleskabet trænger til udskiftning og larmer til gengæld meget. Vandvarmeren til badet virkede lidt ujævnt. Affaldssorteringen er forbilledlig. Utroligt at Italienerne er længere fremme end os i Danmark. Som uøvet er det dog lidt svært at finde ud af hvad der skal hvor hen og hvilke dage, de forskellige ting bliver hentet fra hvilket gadehjørne.

Den bedste is fik vi bare et par gader væk i et hyggeligt gelateria uden for meget menneskemylder. Lige om hjørnet ligger også to meget dejlige mindre restauranter lidt væk fra masserne. Vi endte på den ene hver gang og fik super italiensk mad og betjening uden Navonas larm og trængsel.
Gelateria del Teatro: http://g.co/maps/58wjz
Ristorante Antica Taverna: http://g.co/maps/xsq8k
Absolut ikke sidste gang vi tager til Rom!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jørgen og familie fra Viborg boede på Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 1. til d. 8. maj 2011.

En super ferie i dejlig lejlighed med en kanon beliggenhed.
Meget hjælpsomme lokale agenter hvor vi kun mødte stor v enlighed. Varf 5 timer forsinket hvilket blev modtaget uden problemer. Havde problem med en dør til badeværelset hvilket blev fikset indenfor 1 time. Hjalp med at bestille taxa til lufthavn.
Eneste minus var der ikke var varmt vand i køkkenet, hanen trænger vist til en gang afkalkning. Dette påtalte vi ikke på turen.

In-Italia's kommentar

Men det har vi så påtalt, så der nu atter er varmt vand i køkkenet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Karl Erik og venner fra Aalborg Sv boede på Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 25. til d. 31. marts 2011.

Vi havde en fantastisk dejlig tur til Rom, og vi var rigtig tilfredse med service vi modtog fra jer og jeres lokale i Rom - jeg tror det var Hassan vi blev serviceret af, han var flink og hjælpsom - vi var tilfredse med lejligheden , måske et lille men - kunne godt have brugt en behagelig stol ( lænestol ) da vi boede 5 pers. Fantastisk dejlig kvarter lejligheden ligger i, nød meget de lokale restauranter. Vil gerne bo i den lejlighed igen , og fungerede godt med at bo 5 pers. - Tak

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Tove og Thomas fra Nivå boede på Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 18. til d. 22. oktober 2010.

Jo tak, vi havde en dejlig tur til Rom og vi kan helt klart anbefale lejligheden i Vicolo delle Vacche. Beliggenheden er helt genial, man kan simpelthen gå til alt. Der er 3 minutters gang til Piazza Navona og 8 til Pantheon. Kvarteret i rigtig charmerende, og der er mange små spisesteder i nærheden. Vi kan specielt anbefale Francesco på Piazza del Fico, som ligger lige om hjørnet. Dog mødte vi en del andre danskere, da den må have været beskrevet i en eller anden dansk guide. Der er et mindre supermarked og mange delikatessebutikker i området ganske tæt på, så det er nemt at indkøbe italienske lækkerier og hygge sig i lejligheden, hvor der er alt det køkkenudstyr, man har brug for.

Der er trådløst internet i lejligheden, men man skal sikre sig, at der er strøm på PC’en hjemmefra, da spændingen i det indre Rom svinger for meget til at kunne lade op.
Som I selv skriver på hjemmesiden, så er der mange trapper. Det er med til at give lejligheden sin charme, men den er ikke egnet for gangbesværede og børn. Der er pænt og rent og store lækre badehåndlæder, som fuldt lever op til god hotelstandard.

Til sidst en stor tak til Hassan, som er en utrolig serviceminded ung mand. Der er ingen grænser for, hvad han vil hjælpe med. Han taler godt engelsk og vi følte os i den grad velkomne. Vi havde et mindre udfald med gasvandvarmeren, men det var blot et telefonopkald, og så var den klaret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map