Feriebolig i Rom

Vicolo delle Vacche

 
Vicolo delle Vacche er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo delle Vacche er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne velholdte og velmøblerede lejlighed ligger i gaden af samme navn, hvilket vil sige få skridt fra Piazza Navona og dog næsten fri for turister.

Lejligheden ligger på tredje etage, og da der ingen elevator er, så får du lidt ekstra motion. Dette fortsætter, når du er kommet ind i lejligheden, for den ligger i tre niveauer: Du kommer ind på ét plan, skal gå otte trin ned for at komme til soveværelset på den ene side og vel stort set ligeså mange for at komme op på hemsen over stuen til den anden side. Lejligheden har trådløs internetforbindelse, vaskemaskine og fjernsyn.

Læs mere om Vicolo delle Vacche

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser
- Du kommer ind i lejlighedens entré, og herfra kan du gå til højre - otte trin ned - til det åbne soveværelse som har badeværelse med bruser og toilet en suite. Går du derimod til venstre, kommer du ind i stuen, hvor der er køkkenhjørne (tre gasblus, mikrobølgeovn og køleskab) og sovesofa til én person. Over stuen er der en hems, som du kommer op på ad en snæver og stejl vindeltrappe, der har to enkeltsenge (de kan om ønsket forenes til en dobbeltseng).

Skjul teksten
 
 
search map