Anmeldelser af Vicolo del Canale
Lejlighed B
 
Vicolo del Canale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo del Canale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gensyn med Vicolo del Canale

Vores uges ophold – 26. maj – 2. juni 2014 for to personer i den lille kvistlejlighed, lejlighed C, i Vicolo del Canale var et glædeligt gensyn efter femten år med lejligheden og med hele kvarteret Trastevere. Trappen var lige så høj og stejl som sidst, men badeværelset var lækkert forbedret, sengen i soveværelset ligeså; køkken og stue ovenpå var stadig spartansk indrettet, men på den enkle og hyggelige måde. Køkkenet var meget forbedret, dog kunne en stegepande og en urtekniv lette mulighederne for madlavning. Og hvis vandkedlen, som formentlig har en tyk bund af kedelsten, blev skiftet ud eller renset, ville man ikke skulle vente 10 minutter på at et par koppe te- eller kaffevand kom i kog. Måske kunne kedlen erstattes af en el-kedel? Lejlighedens virkelige fortrin, tagterrassen, var så pænt sat i stand og forbedret siden sidst, en rigtig perle med sol og udsigt over hustage og over til parktræer på den anden side af Tiberen hvis vand kan skimtes. Men ak, slangen i dette paradis var en mågefamilie, bestående af forældre samt tre store mågeunger, der havde bygget rede oven på terrassens tag, lige i hovedhøjde med lejlighedens beboere. Når vi åbnede døren og trådte ud i det fri, styrtdykkede mågerne – og det var store måger, ikke små hættemåger – ned mod os for at skræmme os væk og beskytte ungerne der var store som høns. Og klatterne fra oven var, ligesom dun og fjer, heller ikke rare. Så tagterrassen måtte vi stort set overlade til de flyvende overboer.

I gaderne omkring var der – siden sidst – kommet mange spisesteder og restauranter af forskellig art. Og der var hyggeligt, ikke spor skummelt, at færdes om aftenen. I det hele taget var vi glade for vores ophold i Vicolo del Canale. Og den forudbestilte taxakørsel, både ved ankomst og afrejse, var ovenud god, pålidelig, præcis og hurtig.

Med venlig hilsen
Anne Marie Bjerg

Vicolo del Canale
Rent og pænt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Vicolo del Canale
Attic-lejlighed C med 2 sovepladser (2. & 3. sal, ca. 40 m²)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

der er da vist ingen sådan adgang?
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Vicolo del Canale
 
search map