Anmeldelser af Vicolo del Canale

Lejlighed B
 
Vicolo del Canale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo del Canale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vicolo del Canale

Læs personlige anmeldelser af Vicolo del Canale som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vicolo del Canale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Steen Røj og medrejsende fra Tranbjerg J boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 19. juli til d. 2. august 2007.

Vi har været i Rom 14 dage og boet i Vicolo del Canale, lejlighed C. Vi har besøgt Rom adskillige gange og de sidste tre gange har boet her. Det er dog første gang, vi har benyttet Jer, men bestemt ikke sidste. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Vi finder den lille lejlighed i Trastevere meget charmerende. Et stort plus er tagterrassen, som vi benytter både morgen og aften. Eneste minus er mangelen på en parasol. Vi løste dog problemet ved at medbringe et stykke tyndt hvidt stof ca. 220 x 150 cm, samt 2 stk. gardinspiraler og to plastikskruetvinger. På den måde lavede vi et solsejl over bordet. Vi bliver aldrig trætte af Rom. Højdepunkterne på denne ferie var opera i Caracallas Termer ( kun juli og august). Repertoireplan på www.operaroma.it. Det er en god ide at købe billetter hjemmefra. Vi besøgte også udgravningerne under Peterskirken. Der ligger en hel gade med gravkamre fra perioden lige efter Kristi fødsel. Der er rundvisning på hovedsprogene. Man skal søge mindst en måned før ankomst. Nærmere information på www.vatican.va, søg efter Ufficio Scavi. Derudover besøgte vi Herculanum, som blev ødelagt under Vesuvs udbrud år 79. Vi tog med toget til Napoli og videre med den lille bane CircumVesuviana til Ercolano Scavi. Herfra kunne vi gå til udgravningerne. Herculanum er meget mindre end Pompeji, men bedre bevaret og absolut et besøg værd. Vi sluttede af med at se det arkæologiske museum i Napoli, som har mange fine ting fra de to begravede byer. Til slut vil vi gerne anbefale en lille restaurant ikke langt fra Vicolo del Canale: Albino il Sardo. Den ligger i Via delle Luce 44, som er en stille gade væk fra turiststrømmen. Der er en dejlig atmosfære og maden er bare god. Prislejet er absolut rimeligt i forhold til kvaliteten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan Limborg og medrejsende fra Glumsø boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 7. til d. 13. november 2006.

Fantastisk tur - fantastisk by. Lokalområdet er virkelig godt. Så stille og roligt som det nu kan være i Rom, med masser af gode restauranter hvor romerne selv spiser. Og inden for gangafstand af alt hurlumhejet på den anden side af floden. Lejligheden er lidt so-so. For tæt på hovedfærdselsåren ved Tiberen, og for lidt komfort. Mangler gode steder at sidde og læse f.eks., og sengen er ikke for god. Vi vil nok lede efter lidt mere komfort i lejligheden næste gang vi tager til Rom. Prisen sammenlignet med andre steder/ storbyer er dog for høj. Eneste dårlige oplevelse var en taxichauffør der tog røven på os fra Termini til bureauet da vi ankom.
Men ellers er vi meget tilfredse. Meget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans-Martin og Hanne fra Odense SV boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 12. til d. 19. oktober 2006.

Det har som sædvanlig været en fornøjelse at booke ferie gennem jer. Vi har været yderst tilfredse med jeres service og alt har klappet og fungeret som aftalt og planlagt hjemme fra. Rigtig dejligt at blive hentet af en taxi i lufthavnen og kørt direkte til lejligheden. Da vi skulle hjem fik vi bagagen hentet kl.10 og kørt til C&C Centret, hvor vi havde aftalt taxiafhentning til kl. 15.00. Skønt helt at slippe for at slæbe på tung bagage for en beskeden merpris på 13 euro.

Vi har været glade for at bo i den lille toplans lejlighed i Trastevere, der tydeligvis var nyistandsat. Vejret var dejligt trods årstiden (oktober) så vi har sat stor pris på terrassen, hvorfra vi kunne se ud på Tiberen.

Trastevere er et skønt område at bo i. Et pragtfuldt latinerkvarter med rigtig mange gode spisesteder til rimelige priser.

Lejligheden ligger så centralt, at alt det der er et must at se første gang man er i Rom, kan nås i gå afstand. Dog skal det siges: vi har gået rigtig meget og kunne godt mærke vores fødder om aftenen. Rom er relativ nem at finde rundt i, men det er dog praktisk altid at have et kort ved hånden. Vi havde købt Politikkens "turen går til Rom" inden vi tog hjemme fra. Det er en rigtig god ide at gøre sig nogle overvejelser om, hvad man gerne vil nå at se - især hvis man kun har 8 dage som os. Vi er mest til stemning og atmosfære og ikke så meget til museer og kirker men: Vatikanet og Peters kirken må man altså ikke snyde sig selv for. Den er så ubegribelig stor og smuk så den skal opleves. At der så netop den søndag, hvor vi kom, var det helt store set up på pladsen med selveste Pave Benedict 16. i høj stol foran kirken og en masse ceremoni fordi 4 personer skulle ophøjes til Helgener, ja det gjorde da bestemt ikke oplevelsen ringere.

Forum Romanum, Palatinerhøjen, Circus Maximus og Colosseum er jo simpelthen Rom, men læs lidt hjemme fra – eller højt for hinanden over morgencroissanten som vi gjorde, inden man tager på tur. Så er der god chance for at komme i den rette stemning til at ”møde” Cæsar og Augustus, de toga-klædte romere, de fornemme vestalinder, gladiatorerne og stridsvognene.

Selvfølgelig skal man tage turen fra Piazza Venezia til Piazza del Popolo og se det kolossale og imponerende marmormonument ”Fædrelandets Alter” (Viktor Emanuel 2.-monumentet), Fontana de Trevi samt sidde på Den Spanske Trappe. Vi anbefaler et besøg på Caffe Greco i Via Condotti, hvor såvel H.C. Andersen som Thorvaldsen og Goethe ”hang ud” på deres tid. Synk ned i de bløde røde plysstole og lad jer forkæle af en tjener i pingvindragt – SÅ dyrt er det heller ikke. Via Condotti er desuden gaden hvor ALLE de store modehuse holder til, så selv om pengepungen måske ikke er til det, er det sjovt at kigge.

Metroen er perfekt til hurtig transport, er nem at finde ud af og billig. Vi tog til udkanten af Rom til Ponte Mammolo og derfra med bus ca. 30 km til Tivoli. Et besøg i Villa D´Este er bestemt værd at tage med. Pris: ca. 8 euro for 2 personer, - og det er en heldagstur.

Lidt skræmte blev vi en aften, da vores lokale fastboende nabo forstyrrede vores nattesøvn med et skænderi i bedste sydlandske stil med: klask, klask, klask – ”basta” – ”basta”, ”mamma” – ”mamma” efterfulgt af en masse for os uforståelige ord og højlydt gråd. Længe varede det inden der blev ro og gud hjælpe mig om ikke de startede igen næste dags morgen. Set i bakspejlet gav det måske ferien en ekstra dimension og gav os et indblik i det altid meget omtalte sydlandske temperament!

Rom er fantastisk. Den er proppet med smukke bygninger, broer og pladser med cafeer, hvor man rigtig kan mærke romernes rolige puls når de hænger ud med en kaffe og en avis eller mødes med venner til en lille snak. Rom er romantisk, fuld af stemning og skøn mad. Der er noget at kigge på overalt i Rom. Især har vi bemærket at hele det indre Rom er fuldstændig forskånet for neonlys og blinkende butiksfacader i glas og stål – ingen moderne højhuse har sneget sig ind i bybilledet, hvilket gør Rom ”hel”.

Tak for denne gang. Tak for jeres gode service, som endnu aldrig har skuffet os. Vi vil også fremover varmt anbefale at tage In-Italia med som medarrangør på sine rejser til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Else og Bjarne fra Ebberup boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 20. til d. 29. august 2005.

Alt gik som planlagt, vi blev afhentet af en taxa i lufthavnen, blev kørt til vores adresse. Vi blev glædeligt overraskede da vi fik skodderne slået til side. Lejligheden var meget hyggelig, den var meget ren og hyggelig på sin egen specielle måde, der var hvad vi havde brug for, det var ligesom det næsten hørte med, at porcelainet var af forskellig karakter og med mange forskellige typer glas i flere størrelser. Det bedste var dog den lille tagterrasse, hvor vi ganske ugenerte kunne sidde og nyde solen om morgenen og musikken og den skønne sang fra restauranterne om aftenen. Det var perfekt. Vi har været i Rom en gang tidligere, hvor vi boede på hotel nær den spanske trappe, derfor syntes vi det kunne være spændende at bo i en anden bydel denne gang. Det blev Trasteverre og det fortrød vi ikke. Det er en ganske skøn del af Rom, med alle de snævre gader, mange mennesker, stort udvalg af spisesteder og meget at se på. Det kan vi anbefale. Vi blev overraskede midt i ugen da det bankede på vores dør og der stod en som ville give os rent sengetøj, håndklæder o.s.v. det havde vi ikke regnet med. God service.

Rom er en helt speciel oplevelse, den er snavset, støjende, det er svært at finde rundt, de fleste italienerne kan ikke et ord engelsk, men der er også ganske, ganske vidunderligt. Der er så meget at se af seværdigheder og bare det at gå i gaderne. Vi gør det nok igen!

Skal vi komme med et lille pip, så skal det være, at den lovede taxa, der skulle komme at hente os og køre os til lufthavnen, ikke kom. Det var ved middagstid, så der var ikke et menneske at få fat på i gaderne, der var langt til taxa holdepladsen, men efter nogle forviklinger lykkedes det at finde frem til et tlf. nr. og så selv få fat i en. Han kørte os, som med en hvis herre i enden, til lufthavnen og vi nåede frem i tide. Lidt oprivende, men hjemme igen bare en eksta oplevelse at se tilbage på.

Skal vi rejse igen, så kan I godt forvente at høre fra os. Venlig hilsen Else og Bjarne Grønbæk

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Vodskov boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 3. til d. 10. juli 2005.

Det er dejligt at bo i lejlighed midt i Rom. Vi nød, som vi før har gjort i Venedig, at vende hjem over middag og holde siesta. Så var vi klar igen til at gå ud om eftermiddagen eller om aftenen.

Et par tips til beboere i Vicolo del Canale:
Om morgen handlede vi på markedet på Piazza Mastai.
Gik til en købmand et par hundrede meter nord for hovedgaden.
Udsøgt betjening og tidligt åben. Om aftenen købte vi mad i kælderen under stormagasinet Stampa på Viale Trastevere. Kæmpe udvalg.

Natmad spiste vi på det store Pizzeria Ai Marmi på Viale Trastevere nr.
53-55-57-59: et herligt sted med masser af gæster, lysstofrør, råb og larm og tjenere der flyver på kryds og tværs.

Se Cecilia-kirken lige bag lejligheden: Smuk helgenfigur i kirken og spændende udgravninger under kirken med utrolig flot kapel fra 1900.

Trænger I til at hænge i en sløv park, så gå til appelsinhaven ved siden af Sancta Sabina kirken på Aventin-højen. Her er fred og ro, mødre med børn og unge par, der kysser hinanden under de høje pinjer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map