Feriebolig i Rom

Vicolo del Canale

Lejlighed B Lejlighed A Lejlighed B Lejlighed C Lejlighed C Lejlighed C Lejlighed C Vicolo C - terrasse
 
Vicolo del Canale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo del Canale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den sydlige del af Trastevere, ligger den lille, lidt mørke gyde Vicolo del Canale. Her ligger de tre mindre lejligheder i en gammel ejendom fra 1500-tallet.

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (stue, ca. 45 m²):
- Lejlighed A ligger i stueetagen og er på ca. 45 m². Lejligheden har egen indgang fra gaden, stor stue med fritliggende bjælker, køkkenhjørne og sovesofa til to, lidt mørkt soveværelse (uden vindue!) med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og gratis trådløs internetadgang.

Læs mere om Vicolo del Canale

Treværelseslejlighed B med 4/6 sovepladser (1. sal, ca. 60 m²):
- Lejlighed B ligger på første etage (uden elevator) og er på ca. 60 m². Lejligheden består af stue med sovesofa til to, mindre og lidt slidt køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse/toilet, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet en suite. Lejligheden har satellitfjernsyn, vaskemaskine og gratis trådløs internetadgang.

Attic-lejlighed C med 2 sovepladser (2. & 3. sal, ca. 40 m²):
- Lejlighed C ligger i to plan på 2. og 3. etage (uden elevator) og er på ca. 40 m². Lejligheden består af soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med karbad på anden etage. På tredje sal findes en lille stue, køkkenhjørne og lille terrasse, der vender mod Tiberen. Lejligheden har satellitfjernsyn og gratis trådløs internetadgang.

VIGTIGT: Nøgler til lejligheden hentes i Via Monte Brianzo 58 mellem 14.30 og 18.30.
Ved senere ankomst eller ankomst på søndage og italienske helligdage udleveres nøglen af en taxachauffør, der kører en til lejligheden og derfor er det nødvendigt at bestille taxaservice (se taxapris). Oplys venligst forventet ankomsttid samt flynummer ved reservation.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Vicolo del Canale

Læs personlige anmeldelser af Vicolo del Canale som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vicolo del Canale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Vicolo del Canale

Gensyn med Vicolo del Canale

Vores uges ophold – 26. maj – 2. juni 2014 for to personer i den lille kvistlejlighed, lejlighed C, i Vicolo del Canale var et glædeligt gensyn efter femten år med lejligheden og med hele kvarteret Trastevere. Trappen var lige så høj og stejl som sidst, men badeværelset var lækkert forbedret, sengen i soveværelset ligeså; køkken og stue ovenpå var stadig spartansk indrettet, men på den enkle og hyggelige måde. Køkkenet var meget forbedret, dog kunne en stegepande og en urtekniv lette mulighederne for madlavning. Og hvis vandkedlen, som formentlig har en tyk bund af kedelsten, blev skiftet ud eller renset, ville man ikke skulle vente 10 minutter på at et par koppe te- eller kaffevand kom i kog. Måske kunne kedlen erstattes af en el-kedel? Lejlighedens virkelige fortrin, tagterrassen, var så pænt sat i stand og forbedret siden sidst, en rigtig perle med sol og udsigt over hustage og over til parktræer på den anden side af Tiberen hvis vand kan skimtes. Men ak, slangen i dette paradis var en mågefamilie, bestående af forældre samt tre store mågeunger, der havde bygget rede oven på terrassens tag, lige i hovedhøjde med lejlighedens beboere. Når vi åbnede døren og trådte ud i det fri, styrtdykkede mågerne – og det var store måger, ikke små hættemåger – ned mod os for at skræmme os væk og beskytte ungerne der var store som høns. Og klatterne fra oven var, ligesom dun og fjer, heller ikke rare. Så tagterrassen måtte vi stort set overlade til de flyvende overboer.

I gaderne omkring var der – siden sidst – kommet mange spisesteder og restauranter af forskellig art. Og der var hyggeligt, ikke spor skummelt, at færdes om aftenen. I det hele taget var vi glade for vores ophold i Vicolo del Canale. Og den forudbestilte taxakørsel, både ved ankomst og afrejse, var ovenud god, pålidelig, præcis og hurtig.

Med venlig hilsen
Anne Marie Bjerg

Læs mere

Glimrende

Læs mere

Susanne og rejsefællerne fra Fredericia boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 25. september til d. 2. oktober 2011.

Vi har haft en fantastisk tur til Rom, er bestemt ikke sidste gang at vi er der og benytter jeres lejlighed, som ligger meget centralt i gå afstand til alt....., gode muligheder for indkøb i nærheden, det store supermarked Billa. Fantastiske restauranter i nærheden.

Læs mere

Mette og rejsefølget fra København boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 16. til d. 23. april 2011.

Hej In- Italia, dejlig tur, vil vi bare sige. Vi boede i Vicolo del Canale, lejlighed på 1 sal, vi var 6 i lejligheden, og det gik lige! Dejligt at kunne spise morgenmad hjemme i ro og mag, og vi fik også lavet middag et par gange.

Der kom hurtigt en bilkkenslager og lavede køkkenvasken, da den en aften lækkede, vi ringede til den italienske kontakt på kontoret, og så kom han og lavede det dagen efter.

Forslag: Lidt bedre senge, de to i værelset mod kanalen meget vakkelvorne, men de to yngste sov der. Soveværelsets seng havde en fjeder eller to på afveje, og de to sider var meget sunket ned, det bedste sted at ligge var på vulsten i midten af madrassen, og der var lidt for lidt plads til to der på midten. Sove sofa i stuen kunne også godt være lidt bedre, når man nu endelig har ferie og kan sove en time længere om morgenen, og ellers er værkbrudden efter 10 timer på stikkerne i byen.

Desuden var der kun et par middags knive, et par lidt skarpere, måske man skulle se til at der var spiseudstyr til seks personer. Køkkenet lille og spartansk, men det gør ikke os noget. Det fungerede i øvrigt udmærket.

Vi prøvede at tage hensyn, vidste ikke om der boede nogen nedenunder, så vi gik på strømpefødder, men dem ovenpå var glade for deres træsko! Også om natten, der var en del larm fra dem deroppe,synes vi vil sige, det var som om de ikke tænkte der var nogen nedenunder.

Så I skulle måske i manualen der ligger i de to lejligheder tilføje et par ord om, at man skal tage hensyn- hvis man kommer hjem sent om nattten, så gå lidt stille.. der var også en stor kuffert der blev smækket i gulvet eller væltede deroppe en nat, det kan være et uheld, men de var i det hele taget lidt støjende.
Men vi skal helt sikkert til Rom igen, vi var så glade for byen, italienerne var meget hjælpsomme, og vi købte fint ind hos oste mand grønthandler osv på den anden side af Travere gaden, det var lidt svært at finde den lokale bager, men de sidste dage fandt vi dog ud af, at købmanden der ligger rundt om hjørnet efter at vi har passeret Skt. Cecilia kirken, de havde brød.

Læs mere

Birgitta og hendes mand fra Roskilde boede (igen) på Vicolo del Canale i Rom fra d. 11. til d. 21. juli 2010.

Vi har været meget glade for Rom og området Trastevere, som vi boede i.

Da vi jo i forbejen kendte lejligheden levede den til fulde op til vores forventninger. Det var en overraskelse, at der var kommet nye køkkenelementer, nye udestole og at terrassen var fikset lidt op. Det var alt i alt noget, der pyntede og det var rart.
Det var naturligvis ekstra dejligt at opleve, at der var sat en flaske rødvin og en skål karameller samt en kort med Wellcome back.

Der er indført et affaldssystem, som er en anelse italiensk, hvilket betyder, at systemet ikke hele tiden fungerer og at affaldet derfor kommer til at stå længe på gaden. Det er naturligvis ikke vores problem som gæster, mens Roms - men det betød at nobokonen, der er en anelse emsig kom farende og brokkede sig - en oplevelse vi godt kunne være foruden, da vi, der kan læse og forstå en skriftlig besked, udelukkende gjorde som skrevet står på køkkendøren.

Den bestilte taxa kom ikke til den aftalte afhentningstid. Jeg måtte ringe til kontoret og rykke for ham. Bilen kom ½ time for sent!!! Heldigvid havde I afsat god tid til lufthavnen, så det gik.

Alt i alt en super god tur i en super god lejlighed i et skønt område.

Vi kommer bestemt retur - bare vent.

Læs mere

Helen og rejsefællen fra København N boede på Vicolo del Canale i Rom fra d. 1. til d. 5. november 2009.

Det var en dejlig tur og vi var meget tilfredse med vores lejlighed, der var både ren og varm og lå perfekt i forhold til hyggelige spisesteder mv.

Læs mere
 
search map