Feriebolig i Rom

Vicolo del Canale

Lejlighed B Lejlighed A Lejlighed B Lejlighed C Lejlighed C Lejlighed C Lejlighed C Vicolo C - terrasse
 
Vicolo del Canale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo del Canale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den sydlige del af Trastevere, ligger den lille, lidt mørke gyde Vicolo del Canale. Her ligger de tre mindre lejligheder i en gammel ejendom fra 1500-tallet.

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (stue, ca. 45 m²):
- Lejlighed A ligger i stueetagen og er på ca. 45 m². Lejligheden har egen indgang fra gaden, stor stue med fritliggende bjælker, køkkenhjørne og sovesofa til to, lidt mørkt soveværelse (uden vindue!) med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og gratis trådløs internetadgang.

Læs mere om Vicolo del Canale

Treværelseslejlighed B med 4/6 sovepladser (1. sal, ca. 60 m²):
- Lejlighed B ligger på første etage (uden elevator) og er på ca. 60 m². Lejligheden består af stue med sovesofa til to, mindre og lidt slidt køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse/toilet, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet en suite. Lejligheden har satellitfjernsyn, vaskemaskine og gratis trådløs internetadgang.

Attic-lejlighed C med 2 sovepladser (2. & 3. sal, ca. 40 m²):
- Lejlighed C ligger i to plan på 2. og 3. etage (uden elevator) og er på ca. 40 m². Lejligheden består af soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med karbad på anden etage. På tredje sal findes en lille stue, køkkenhjørne og lille terrasse, der vender mod Tiberen. Lejligheden har satellitfjernsyn og gratis trådløs internetadgang.

VIGTIGT: Nøgler til lejligheden hentes i Via Monte Brianzo 58 mellem 14.30 og 18.30.
Ved senere ankomst eller ankomst på søndage og italienske helligdage udleveres nøglen af en taxachauffør, der kører en til lejligheden og derfor er det nødvendigt at bestille taxaservice (se taxapris). Oplys venligst forventet ankomsttid samt flynummer ved reservation.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map