Hotel i Rom

Via Merulana iRooms

 
Via Merulana iRooms er ikke tilgængelig i øjeblikket
Via Merulana iRooms er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor i det ældste og måske mest spændende kvarter i Rom, men samtidig også et af de mest ukendte. Monti-kvarteret, som ligger mellem Quirinalet, Colosseum, San Giovanni in Laterano og Santa Maria Maggiore er Roms nye trendy kvarter.

Her oplever du et hyggeligt område af storbyen, der mest af alt er en blandet landhandel med parker, regeringsbygninger, enestående kirker med verdenskendt kunst og meget andet, men Monti er først og fremmest et beboelseskvarter med hyggelige gader og lokal stemning som mest af alt ligner latinerkvarteret i Paris.

Splinternyt bed and breakfast med fuld komfort

iRooms i via Merulana er helt nyt og blev først åbnet i foråret 2016. iRooms er en nyt koncept for hotelindlogering i storbyerne, hvor din komfort og adgang til on-line tjenester er i centrum. Derfor har dit værelse jacuzzi, ipad med fri wi-fi internetforbindelse, smart-tv med et utal af film og 3D briller samt minibar, værdiboks. Naturligvis har hvert værelse også privat bad og morgenmad er inklusiv i prisen.

Kort afstand til alt

Jeg syntes det lyder som en meget spændende storby cocktail, det historiske Monti kvarter og et helt moderne hotel, og yderligere her midt i Rom kan du gå til stort set alle Roms vigtigste steder på under halv times tid:

- Colosseum & Roman Forum, 5 minutters gang
- Vatikanet, 20 minutters gang
- Pantheon & Piazza Navona, 10 minutters gang
- Campo dei Fiori, 10 minutters gang

Er du til en togtur, så går metroens linie B 300 meter fra hotellet.

 
 
search map