Feriebolig i Rom

Via del Corso Home

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Glem dagligdagen og bo på Via del Corso Home i Roms flotte centrum, lige ved Piazza Venezia, midtvejs mellem den travle Campo dei Fiori, den elegante Piazza Navona på den ene side og Forum Romanum, Monti-kvarteret og Colosseum på den anden.

Dine fordele ved en priviligeret beliggenhed

Fra Via del Corso kan du gå til de fleste seværdigheder og kendte monumenter i byens monumentale centrum. Har du haft en lang dag og ikke gider at gå tilbage, kan du tage en taxa hjem for et beskedent beløb, hvis du ikke vil vente på bussen.

Et utal af spisesteder og shoppingmuligheder

Hver aften kan du vælge et nyt spisested og opleve Roms mange facader: du kan prøve de traditionelle trattoria i Trastevere eller i det oversete Monti-kvarter eller de mere avancerede gastronomiske oplevelser på en af de mange etniske spisesteder og fusionsrestauranter, der er dukket op i centrum. Er du mere til en aperitif med små hapsere og tapas, så finder du mange barer i nærheden, hvor der serveres så meget mad med drinks, at du sikkert vil springe aftensmaden over... og har du lyst til en pizza eller en hurtig sandwich, skal du ikke gå langt.

Usædvanlige oplevelser arrangeres for dig og dine medrejsende

Lad dig inspirere af personalet på Via del Corso Home til ture med særlige temaer, der vil bringe dig til dele af Rom, der er mindre kendte, måske isom du ikke engang kender, selvom du har været i Rom før. Du kan besøge de gader og kvarterer, der har dannet kulisser til berømte film som "Engle og Dæmoner" eller "La Grande Bellezza" eller du kan se byen fra en Vespa, ja den kendte scooter, der var italienernes foretrukne køretøj i 60-erne og 70-erne. Eller du kan tage ud af byen for at besøge vinslotte og vinkældre i bakkerne mellem de såkaldte romerske borge (castelli romani).

Dine fordele på Via del Corso Home

Dette lille hotel er åbnet for nylig og indrettet med elegance og et ekstra øje for god plads på værelserne. Alle værelserne er udstyret med aircondition, minibar, wi-fi og eget bad med hårtørrer. Sengene er gode og du kan vælge, ved bestilling, om du ønsker dobbeltseng eller to separate madrasser under dit ophold. Morgenmaden serveres på værelset, og du bestemmer selv, hvornår det passer dig bedst at få den bragt til døren. Brød, croissanter og søde sager kommer fra en af Roms bedste og ældste bagere, Forno Riscioli, der har bagt for romere og rejsende i nu tre generationer. Kaffe, the eller mælk er efter dit eget valg - og i dagens løb kan du altid lave en kop kaffe med en Nespresso kaffemaskine, der findes til fælles brug for alle gæster i huset.

Lejlighederne på Via del Corso Home

Dobbeltværelse (superior)

Superior værelser er ca. 26 m² og er elegant indrettede. De råder alle over aircondition, wi-fi internetopkobling, minibar, sat TV, telefon, værdiboks samt eget bad med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Via del Corso Home

Læs personlige anmeldelser af Via del Corso Home som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Via del Corso Home. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Via del Corso Home

Bedømmelse af Via del Corso Home

Læs mere

Bedømmelse af Via del Corso Home

Læs mere
 
search map