Hotel i Rom

The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tæt på den store shoppinggade

Når du bor på The Spanish Suite kan du let og bekvemt bevæge dig rundt i Roms historiske centrum til fods. The Spanish Suite er placeret tæt ved Den spanske trappe, Trevi-fontænen, Pantheon og Piazza del Popolo ligger også lige om hjørnet. Colosseum og Peterskirken kan nås på en halv times gåtur fra The Spanish Suite. Rundt om hjørnet finder du den berømte og populære shoppinggade Via Del Corso, hvor der foruden et godt udvalg af butikker også er mange restauranter og cafeér. Der er en livlig stemning, og her kan du nyde den romerske atmosfære og følge med i det travle byliv.

When in Rome, do as the romans

For få år siden, var The Spanish Suide en stor herskabslejlighed, men den er nyligt blevet omdannet til 5 meget moderne og komfortable suiter. Faciliteterne er begrænsede, men du kan naturligvis spørge personalet i receptionen om gode råd, bl.a. hvis du har lyst til at udforske byen på cykel, hvilket er en helt anderledes måde at opleve denne skønne by på. Der er WiFi overalt på The Spanish Suites. Hvis du har lyst til morgenmad, anbefaler vi, at du gør som romerne, nemlig at du går på den nærmeste kaffebar, og dem er der mange af i området. Da stedet ikke er så stort, er der ikke personale på stedet døgnet rundt. Derfor er det også vigtigt, at du ankommer inden kl. 20, hvor receptionen lukker. Kan du ikke nå det, er der dog mulighed for at ankomme senere mod tillæg, og hvis det meddeles i god tid.

Læs mere om The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Elegante og stilfulde værelser

The Spanish Suite tilbyder 5 smagfuldt indrettede værelser. Der er to forskellige værelsestyper og som udgangspunkt har de alle aircondition, gratis WiFi, satelit TV, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på The Spanish Suite - Piazza di Spagna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map