Feriebolig i Rom

Terrazzone Renzi

 
Terrazzone Renzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzone Renzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er Trastevere, og så er der Trastevere. Der er de gader og pladser, hvor turisterne flokkes om de utallige spisesteders borde med de åh så autentiske småternede duge, mens de prøver at holde tiggere og gøglere fra sig. Og så er der de små gyder og "ukendte" pladser, hvor den lokale befolkning holder til. Pladsen Piazza de' Renzi hører til i den sidste kategori. Ganske vist ligger her to spisesteder på pladsen, men i alt fald på det mindste af dem,"Da Augusto", er klientellet som regel fint afbalanceret mellem udlændige og lokale. Borset fra denne attraktion og de tilfældigt passerende turister, der enten strejfer om eller besøger et af de mange andre spisesteder i nærheden, tilhører området de lokale.

Plads til hele familien

På tredje etage ud til pladsen finder vi to lejligheder, adskilt af en repos, der ofte udlejes sammen, således at der er plads til op til 9 personer. Så er det bare om at vælge, hvilken af terrasserne man vil opholde sig på! Desværre skal der meget god vilje til, før man kan sidde flere end 6 personer rundt om spisebordet i den største lejlighed, så hvis I alle vil spise sammen, må I tage et par klapstole med op på tagterrassen og støtte det lille bord i forlængelse af det store, så skulle I kunne være der.

Læs mere om Terrazzone Renzi

Femværelseslejlighed med 8/9 sovepladser
Lejligheden ligger i to plan med indgang på 3. etage (uden elevator). Der er som sagt tale om to lejligheder, begge udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, gode køkkenfaciliteter og tagterrasse.

- Den mindste af dem består af stue med weekendseng, fjernsyn, spisebord samt åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Fra soveværelset er der adgang til en lille terrasse, og fra den kommer du ad en vindeltrappe op til den store tagterrasse.
- Den største lejlighed ligger i to plan med indgang på 3. etage. Den består i indgangsplanet af et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruser og toilet. Herfra er der 17 solide, brede trin op til den øvre etage (der er intet gelænder, så man må støtte sig til væggen), hvor vi finder en stor stue med sovesofa til to personer (NB.: Adgang til badeværelse foregår gennem et af soveværelserne), åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab med lille frostboks, elkedel, brødrister og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi og vaskemaskine, og så har den en stor tagterrasse med 360 graders udsigt over Rom.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzone Renzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazzone Renzi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzone Renzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazzone Renzi

Gode vårdager i Roma

Feriedager i Roma uten faste avtaler var kjempefin i begynnelsen av mars.
Leilighet i Trastevere var supert. - Kort gåavstand til absolutt alt, og et utrolig bra og trivelig strøk å bo i.
Elsker nærbutikken. - Der fikk vi tak i alt av nødvendigheter :-) Og med bakeri i nærheten også, så ble det perfekt. - Lykkelig for å kunne spise frokost på takterrassen.
Kommer tilbake.

Læs mere

Super familieweekend

Vi havde en fantastisk forlænget week-end i lejligheden/erne. Plads til alle, dejlig tagterrasse, hvor morgenmad og aftensmad kunne indtages, hvis ikke vi besøgte nogle af de utallige restauranter/cafeer i området. Let at gå rundt til diverse seværdigheder, og en tur med sporvogn næsten til Colloseum. Det ene badeværelse havde badekar, hvor man kunne ønske bedre afskærmning, men det virkede ligesom føntørrer. Supermarked og bager findes tæt ved.
Alt i alt en dejlig oplevelse, hvor jeres service i forbindelse med bestilling af lejligheder, taxa til og fra lufthavnen fungerede fint.

Læs mere

Fantastisk ferie i Rom i to skønne lejligheder.

Læs mere

God lejlighed til ferie med flere generationer, centrlt beliggende

Læs mere
 
search map