Feriebolig i Rom

Terrazzone Renzi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er Trastevere, og så er der Trastevere. Der er de gader og pladser, hvor turisterne flokkes om de utallige spisesteders borde med de åh så autentiske småternede duge, mens de prøver at holde tiggere og gøglere fra sig. Og så er der de små gyder og "ukendte" pladser, hvor den lokale befolkning holder til. Pladsen Piazza de' Renzi hører til i den sidste kategori. Ganske vist ligger her to spisesteder på pladsen, men i alt fald på det mindste af dem,"Da Augusto", er klientellet som regel fint afbalanceret mellem udlændige og lokale. Borset fra denne attraktion og de tilfældigt passerende turister, der enten strejfer om eller besøger et af de mange andre spisesteder i nærheden, tilhører området de lokale.

Plads til hele familien

På tredje etage ud til pladsen finder vi to lejligheder, adskilt af en repos, der ofte udlejes sammen, således at der er plads til op til 9 personer. Så er det bare om at vælge, hvilken af terrasserne man vil opholde sig på! Desværre skal der meget god vilje til, før man kan sidde flere end 6 personer rundt om spisebordet i den største lejlighed, så hvis I alle vil spise sammen, må I tage et par klapstole med op på tagterrassen og støtte det lille bord i forlængelse af det store, så skulle I kunne være der.

Læs mere om Terrazzone Renzi

Femværelseslejlighed med 8/9 sovepladser
Lejligheden ligger i to plan med indgang på 3. etage (uden elevator). Der er som sagt tale om to lejligheder, begge udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, gode køkkenfaciliteter og tagterrasse.

- Den mindste af dem består af stue med weekendseng, fjernsyn, spisebord samt åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Fra soveværelset er der adgang til en lille terrasse, og fra den kommer du ad en vindeltrappe op til den store tagterrasse.
- Den største lejlighed ligger i to plan med indgang på 3. etage. Den består i indgangsplanet af et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruser og toilet. Herfra er der 17 solide, brede trin op til den øvre etage (der er intet gelænder, så man må støtte sig til væggen), hvor vi finder en stor stue med sovesofa til to personer (NB.: Adgang til badeværelse foregår gennem et af soveværelserne), åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab med lille frostboks, elkedel, brødrister og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi og vaskemaskine, og så har den en stor tagterrasse med 360 graders udsigt over Rom.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map