Feriebolig i Rom

Terrazzo Villa Ruffo

 
Terrazzo Villa Ruffo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Villa Ruffo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store (meget store) lejlighed ligger i de rolige beboelseskvarter ved Villa Borghese, tæt på den smukke ovale plads Piazza del Popolo. Det er virkelig sjældent, at vi kan tilbyde en så stor lejlighed, der er hjemligt indrettet, har såvel overdækket terrasse som gårdhave i en hovedstad. Der er tale om en lejlighed, der er indrettet i gammeldags stil med mange antikviteter og en vis hygge, der vidner om, at ejerne selv bor her dele af året.

Treværelseslejlighed med 4/7 sovepladser (stueetage/1.sal)
- Lejligheden er 200 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi en stor stue med pejs og en sovesofa til to personer (børn, ikke voksne), et soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng), et gedigent, men desværre også meget slidt køkken (4 gasblus, ovn og køleskab) og et badeværelse med badekar og toilet. På denne etage er der desuden adgang til overdækkede terrasse, der er udstyret med bord, stole og grill, samt til lejlighedens frodige (men også lidt nussede) gårdhave med masser af potteplanter. På det øvre niveau er der et soveværelse med dobbeltseng og i forbindelse med det (altså ingen selvstændig indgang) et kammer med en sovesofa til to personer samt et badeværelse med bruser og toilet.

Læs mere om Terrazzo Villa Ruffo

Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fjernsyn, varmeanlæg og så naturligvis de føromtalte private terrasser.

Skjul teksten
 
 
search map