Feriebolig i Rom

Terrazzo Panisperna bis

 
Terrazzo Panisperna bis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Panisperna bis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvad betyder det i grunden, at du bor i Roms mest indtagende og folkelige kvarter, at du har en stor lejlighed med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, internetadgang og meget mere, når du har en pragtfuld kæmpestor tagterrasse? Under alle omstændigeder, så får du her det hele på én gang!

Treværelseslejlighed med 4 + 1 sovepladser (4. sal uden elevator)
- Lejligheden er omkring 80 m² stor og består af lys stue med hems (hvorpå der befinder sig to madrasser og et toilet med håndvask og toilet), køkken, kvistværelse med dobbeltseng, kvistværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. NB. Selvom der er seks sovepladser, må der højst bo fem personer i lejligheden.

Læs mere om Terrazzo Panisperna bis

Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn, varmeanlæg, dvd-afspiller, mulighed for internetadgang og aircondition i det ene af soveværelserne. Og så skal vi ikke glemme, at lejligheden har en 50 m² stor privat terrasse med bord, stole og parasol.

Skjul teksten
 
 
search map