Anmeldelser af Terrazzo Giglio

 
Terrazzo Giglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Giglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazzo Giglio

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Giglio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Giglio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anette og rejsefæller fra København Ø boede på Terrazzo Giglio i Rom fra d. 7. til d. 10. oktober 2011.

Vi har været fuldt ud tilfredse med vores ophold på Terrazzo Giglio. Lejligheden svarede fint til fotos og beskrivelse på In-Italias hjemmeside. Personalet var behjælpelige med at bestille en taxi for os ud til lufthavnen, og den kom præcis som aftalt. Hjemmesiden er god og overskuelig og nem at søge på, og jeg vil ikke tøve med at anbefale In-Italia til mine kolleger, venner og familie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lise og familie fra Hillerød boede på Terrazzo Giglio i Rom fra d. 15. til d. 20. april 2011.

Vores lejlighed med tagterasse var yderst velbeliggende lige ved Campi di Fiorimarkedet. Vi nød tagterassen og udsigten over tagene og til Peterskirkens kuppel. Der var desuden gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Lejligheden var vel udstyret - men jeg havde været nødt til at maile til jer for at høre, om der var sengetøj, håndklæder, viskestykker og karklude. Det vil være fint at oplyse om dette i lejebetingelserne/ beskrivelsen over lejligheden.

Vi boede så centralt, at vi kun brugte vores ben til at komme omkring i Rom - og oplevde mange dejlige detaljer på vores vej.
Adgangsforholdene til lejligheden er angivet som "3.sal uden elevator". Her bør nok fremgå tydeligere, at der var en smal vindeltrappe i selve opgangen - og at der yderligere var meget smalle vindeltrapper til rummet ovenpå samt til terasserne.

Vi blev ved ankomsten modtaget personligt af en hjælpsom ung mand, som tegnede på bykort og fortalte om nærmeste butikker, pizzabagere m.v. Det var rigtig dejligt!

Da vi var 6 personer afsted, havde vi med jeres hjælp booket en shuttlebus fra lufthavnen til lejligheden. (70-75 euro). Da vi skulle tilbage til lufthavnen, hjalp jeres kontaktperson i Rom os ved at bestille en taxa - aftalt pris: 60 euro - hvilket kun var en anelse mere, end transporten med det offentlige ville have beløbet sig til. Det var vigtigt for os at have en sikkerhed for, at taxaselskabet var reelt og præcist ud til lufthavnen! Det var det bestemt, da alt forløb upåklageligt!

Vi har nydt opholdet og Rom - og vender forhåbentlig tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Michael og rejsefæller fra Vedbæk boede på Terrazzo Giglio i Rom fra d. 22. til d. 25. maj 2010.

Lejligheden har en perfekt beliggenhed og er genial for 2 par. Pragtfulde 2 terrasser!
Hassan og Marco (jeres kontaktpersoner i Rom) var yderst serviceminded og imødekommende -:)
Alt i alt et fantastisk ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Thorkild og rejsefæller fra Haderslev boede på Terrazzo Giglio i Rom fra d. 4. til d. 11. maj 2010.

Tak for mail - jeg havde faktisk selv tænkt på at skrive til jer og sige tak for den flotte service, vi har mødt hos jer! Alting klappede! Når vi ringede tilbage til jer fra Roms lufthavn, var det ikke fordi vi var utilfredse med at vente på den bestilte taxa, men fordi der snart var gået den time, som han var forpligtet på at vente. Men han kom umiddelbart efter, at vi havde ringet og beklagede meget, at han var kommet til at sidde fast i noget trafik - og det er forståeligt og helt fint for os.

Vi havde en dejlig uge dernede! Det var første gang vi var i Rom, så vi havde prioriteret miljøerne og de store seværdigheder - og nogle enkelte kirker - højst, og det blev der rig lejlighed til at stifte bekendtskab med. Lejlighedens beliggenhed er helt perfekt - en enkel og charmerende romersk lejlighed med to terrasser, som vi nød i fulde drag. Vi blev taget særdeles godt imod af værten, som gav os en grundig gennemgang af lejligheden, gav gode råd om indkøbsmuligheder og spisesteder, og hjalp med at bestille taxa til lufthavnen til hjemturen. Der var frisk frugt i en skål på bordet, frisk vand i køleskabet og små marmelader mv. til små kiksbrød, som også var til vores disposition! Dejlig velkomst!

Og når vi havde travet, kørt i bus/taxa eller sejlet på Tiberen var det vidunderligt at sidde på terrassen og nyde et godt glas italiensk vin og snakke om dagens begivenheder og hvad vi skulle se dagen efter. Vejret - nå ja, det var lidt køligt efter årstiden, men det var det jo også her hjemme, så det tager man som det kommer - både sol og regn.

Alt i alt var det en god oplevelse, og vi er helt enige om, at vi varmt vil anbefale lejligheden til de af vores venner, som ikke er gangbesværede eller overvægtige, for trapperne er meget smalle - men charmerende!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kristian og familie fra København boede på Terrazzo Giglio i Rom fra d. 14. til d. 17. maj 2009.

Vi har været meget tilfredse. Rom er jo en vidunderlig by og den gamle bydel, hvor vi boede, er fantastisk dejlig. Og den er en stor fordel, at man kan gå til alle attraktioner og slippe for busser og metro.
Lejligheden var vi meget begejstret for. Fantastisk med sådan nogle fine tagterasser. Og vi blev vældig godt modtaget af de, der passer jeres lejligheder.
Så kun lovord herfra. Men ingen tips, billeder og rejsebeskrivelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Malene og hendes familie fra Charlottenlund boede på Terrazzo Giglio i Rom fra d. 11. til d. 14. september 2008.

Vi havde et dejligt ophold i Rom: far,mor og tre voksne piger. Lejligheden kunne ikke have ligget bedre, og vi nød morgenmaden sammen i lejligheden.Vi synes den var yderst spændende, lejligheden, men man kunne måske godt oplyse, at den bestemt ikke er egnet for gangbesværede i al almindelighed.
Sengen i stuen, som først skulle foldes ud af sofaen,var der ingen af vores piger, der brød sig om. I stedet tog de en nat hver med madrassen på gulvet.
Vi var glade for aircondition, det må gerne fremhæves, da det er vigtigt, hvis varmen slår til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map