Feriebolig i Rom

Terrazzo Giglio

 
Terrazzo Giglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Giglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blandt søgekriterierne på denne hjemmeside findes "To eller flere badeværelser", og den har vi ofte brug for, men det er sjældent, at vi føler behov for en kategori ved navn "To eller flere terrasser", og dog er det tilfældet med Terrazza Giglio. Vi befinder os i kvarteret nær Campo de' Fiori, altså mellem Corsoen og Tiberen, i et kvarter der er så fuldt af romersk historie fra Antikken og frem til vore dage. Lejligheden er i sig selv ikke fantastisk, men udstyret med al den nødvendige komfort, og så kommer man jo nok til at opholde sig mest mulig tid på terrasserne, især den store med udsigt.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (3. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 85 m² stor og ligger to plan på øverste etage af en karakteristisk gammel bygning. Den består af stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne samt soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med badekar og toilet. På den øvre etage finder vi et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Fra soveværelset er der adgang til en mindre terrasse med god udsigt. Det er bare ikke alt, for fra denne terrasse fører en vindeltrappe op til en anden terrasse, hvorfra du har udsigt helt til Peterskirken.

Læs mere om Terrazzo Giglio

Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn, varmeanlæg og mikrobølgeovn.

Skjul teksten
 
 
search map