Anmeldelser af Terrazzo Foro Piscario
 
Terrazzo Foro Piscario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Foro Piscario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastisk beliggenhed

Vi ankom - efter nogen søgen - til lejligheden og blev modtaget af en særdeles sød, venlig og omhyggelig ung mand (Hassan) som viste og fortalte, hvad vi skulle vide om lejligheden, og dens indretning. Lejligheden ligger i en ejendom fra 1700 tallet, og det er fantastisk at bo med Marcellos Teater som nærmeste nabo. Terrassen er ikke ret stor, men for 2 personer er det OK. Køkkenet er udstyret med gryder, potter og pander i en størrelsesorden, som er rigeligt til at drive et mellemstort institutionskøkken. Til gengæld mangler der en el-kedel og en termokande, hvorfor man konstant - til morgenmaden - har gassen tændt under en gryde med vand. Det ville også pynte med et par vinglas som erstatning for det sammensurium af senneps- og marmeladeglas som køkkenskabet gemmer. Affaldshåndtering er - som sædvanlig - lidt af et problem i Rom. Da vi ankom var begge lejlighedens affaldsspande stopfulde af tomme flasker, og det problem blev ikke mindre, som ugen gik. Det er også en væsentlig mangel, at der ikke er internet i lejligheden. Det vil kun betyde en beskeden fordyrelse, og i dag er vel nærmest et krav ?
Lejlighedens placering - i forhold til det øvrige Rom - er glimrende med få minutters gang til hhv. Pantheon, Piazza Navona, Colosseum og Trastevere. Hvis man vil lidt længere væk holder bussen lige for døren.
Om vi ville bo der igen ?? Ja, hellere i dag end i morgen !

Terrazzo Foro Piscario
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazzo Foro Piscario
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal uden elevator)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Terrazzo Foro Piscario
 
search map