Anmeldelser af Terrazzo Foro Piscario

 
Terrazzo Foro Piscario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Foro Piscario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazzo Foro Piscario

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Foro Piscario som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Foro Piscario . Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og rejseselskab fra Hjørring boede på Terrazzo Foro Piscario i Rom fra d. 22. til d. 25. september 2012.

Turen gik fint. Vi blev godt modtaget af Mario, som forklarede om lejligheden og området. Han bestilte en taxa til os til hjemturen til lufthavnen, også præcis. Lejligheden ligger rigtig godt, lige " midt i det hele". Jeg var der også sidste år, så det fortæller jo, at jeg/vi er meget tilfredse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Inge, Kirsten og Karen fra Skagen boede på Terrazzo Foro Piscario i Rom fra d. 10. til d. 17. april 2012.

Det var dog synd, I skulle bo midt i sådan noget gammelt skrammel” lød det fra min søn, da han så et billede af udsigten fra vores soveværelse!

Men for os tre gamle damer var det jo lige netop lykken at bo her, så at sige midt i en arkæologisk udgravning! Her var fred og ro om natten, ingen bilstøj overhovedet. Masser af sikkerhedsvagter rundt om os på grund af den nærliggende synagoge. Spændende udsigt både fra soveværelse og den såkaldte altan, både til Marcellus-teateret og de mange søjlerester, der skiftede farve alt efter vejret.
Dertil kommer den korte afstand til de forskellige steder. Ca. 5 min. over Tiberøen til Trastevere. Lidt længere tid til Campo dei Fiori eller den anden vej gennem udgravningen til Capitol.

Ved ankomsten blev vi modtaget på nabogaden ca. 100 m derfra af Hassan, som vi havde ringet til inden afgang med taxa (fast pris: 40€) fra lufthavnen. Godt, han var der, vi havde aldrig selv fundet frem til stedet. Der var god plads i lejligheden, det lille køkken fungerede godt til vores behov for selv at lave morgenmad og frokost.

Vi er enige om, at her vil vi gerne bo igen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Maybritt og familie fra Lyngby boede på Terrazzo Foro Piscario i Rom fra d. 18. til d. 23. november 2011.

Turen gik rigtig fint og vi er glade for lejligheden Terrazzo Foro Piscario
En mindre- men alligevel væsentlig ting rent praktisk: Der mangler en EL kedel samt ordentlige knive. Der er ingen skæreknive, så man kunne godt bruge en god brødkniv samt en kniv til frugt/ kød. Hvad angår manglende elkedel er det sikkerhedsmæssigt noget rod at stå i det meget lille køkken og jonglere med kogende vand til fx te. Jeg håber I vil sige det videre- vi vil meget gerne vende tilbage til foråret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lene og rejsefællerne fra Hjørring boede på Terrazzo Foro Piscario i Rom fra d. 17. til d. 23. september 2011.

Vi har kun godt at sige om kontakten med dit firma, modtagelsen og afleveringen i Rom. Og selve lejligheden og beliggenheden var bare rigtig god, lige "midt i det hele". Der vil jeg gerne bo igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Marie og rejsefæller fra Sporup boede på Terrazzo Foro Piscario i Rom fra d. 29. december til d. 3. januar 2010.

Vi var helt benovede over at få mulighed for at bo midt i dette historiske område. Alt fungerede perfekt mht. at få nøgle og instruks til lejligheden og det eneste vi betalte ekstra var for rengøring. Vi syntes køkkenet var lidt lille og lavede derfor kun morgenmad, det indbød ikke rigtigt til mere. Vi syntes det var et spændende område at udforske og der var ro om natten.
Vi har været helt tilfredse med kommunikationen med in- italia og er trygge ved evt. at bruge jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mette og familie fra Hellerup boede på Terrazzo Foro Piscario i Rom fra d. 13. til d. 18. oktober 2009.

Jo tak vi syntes at det var et dejligt sted og at lejligheden var fin. Hvis vejret havde været varmere ville vi nok have været en smule skuffede over terrassen, som er meget lille. Vi var lidt usikre på hvor vi helt præcist skulle komme af med vores skraldeposer - det kunne godt være udspecificeret lidt mere. Evt kunne i supplere med hvor nemt det er at nå med offentlige transportmidler fra lufthavnen. Tog til trastevere, linie 8 første stop efter tiberen og så til venstre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map