Feriebolig i Rom

Terrazzo Foro Piscario

 
Terrazzo Foro Piscario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Foro Piscario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er så hyggeligt i Roms gamle jødiske ghetto. Her er fuld af små kringlede gader og smøger, gode spisesteder, hvoraf nogle, som fx Sora Margherita, er yderst svære at finde, men her er meget få steder for turister at bo. De få heldige bor til gengæld meget centralt med kun 500 meter til Capitol og 700 meter til både Campo de' Fiori og Pantheon.

Charmerende og autentisk

Der er måske også lidt derfor, at her er så charmerende og autentisk. Midt i dette kvarter ligger Terrazzo Foro Piscario, en god toværelseslejlighed med en lille terrasse, hvorfra du (kun stående) har udsigt til ruiner fra Romerrigets storhedstid.

Læs mere om Terrazzo Foro Piscario

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Og så det bedste af det hele: Lejligheden har en lille terrasse (ca. 1½ x 2 meter) med bord og to stole ud mod ruinerne af Teatro Marcello, men desværre er der en 120-130 cm høj mur, der skæmmer den dejlige udsigt.

Skjul teksten
 
 
search map