Feriebolig i Rom

Terrazzo Foro Piscario

 
Terrazzo Foro Piscario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Foro Piscario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er så hyggeligt i Roms gamle jødiske ghetto. Her er fuld af små kringlede gader og smøger, gode spisesteder, hvoraf nogle, som fx Sora Margherita, er yderst svære at finde, men her er meget få steder for turister at bo. De få heldige bor til gengæld meget centralt med kun 500 meter til Capitol og 700 meter til både Campo de' Fiori og Pantheon.

Charmerende og autentisk

Der er måske også lidt derfor, at her er så charmerende og autentisk. Midt i dette kvarter ligger Terrazzo Foro Piscario, en god toværelseslejlighed med en lille terrasse, hvorfra du (kun stående) har udsigt til ruiner fra Romerrigets storhedstid.

Læs mere om Terrazzo Foro Piscario

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Og så det bedste af det hele: Lejligheden har en lille terrasse (ca. 1½ x 2 meter) med bord og to stole ud mod ruinerne af Teatro Marcello, men desværre er der en 120-130 cm høj mur, der skæmmer den dejlige udsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzo Foro Piscario

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Foro Piscario som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Foro Piscario . Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Terrazzo Foro Piscario

beliggenhed og udsigt

Vi har nu benyttet denne lejlighed i hvert fald fire gange, den er fin til 2, ligger perfekt og har en vidunderlig udsigt. Lejligheden er ikke luxus, men fungerer og er hyggelig.

Læs mere

Perfekt ophold

Lejligheden ligger i et område af Rom, hvor det er muligt at gå til alle seværdigheder i det gamle Rom. Incl. Peterskirken, Forum Romanum etc. Samtidig er kvarteret meget roligt. Der er masser af spisesteder i nærheden indenfor 15 min gang. Også af den romerske slags, der ikke er turistfælder.

Lejligheden trænger lidt til vedligehold, men det betyder ikke noget, hvis man er indstillet på at man er i Rom og ikke i et sommerhus ved den danske vestkyst. Der er dog lige lidt med prisen på opholdet: Ud over selve opholdet i lejligheden skulle vi betale 190 euro til udlejer for diverse. Altså i alt over 10.000kr for et seksdages ophold. Trods for den høje pris synes jeg, vi fik, hvad vi forventede.

Læs mere

et fantastisk sted

Vi har nu boet der 3. gang og synes det er et skønt sted. Beliggenhed perfekt ig udsigt som et postkort.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Vi ankom - efter nogen søgen - til lejligheden og blev modtaget af en særdeles sød, venlig og omhyggelig ung mand (Hassan) som viste og fortalte, hvad vi skulle vide om lejligheden, og dens indretning. Lejligheden ligger i en ejendom fra 1700 tallet, og det er fantastisk at bo med Marcellos Teater som nærmeste nabo. Terrassen er ikke ret stor, men for 2 personer er det OK. Køkkenet er udstyret med gryder, potter og pander i en størrelsesorden, som er rigeligt til at drive et mellemstort institutionskøkken. Til gengæld mangler der en el-kedel og en termokande, hvorfor man konstant - til morgenmaden - har gassen tændt under en gryde med vand. Det ville også pynte med et par vinglas som erstatning for det sammensurium af senneps- og marmeladeglas som køkkenskabet gemmer. Affaldshåndtering er - som sædvanlig - lidt af et problem i Rom. Da vi ankom var begge lejlighedens affaldsspande stopfulde af tomme flasker, og det problem blev ikke mindre, som ugen gik. Det er også en væsentlig mangel, at der ikke er internet i lejligheden. Det vil kun betyde en beskeden fordyrelse, og i dag er vel nærmest et krav ?
Lejlighedens placering - i forhold til det øvrige Rom - er glimrende med få minutters gang til hhv. Pantheon, Piazza Navona, Colosseum og Trastevere. Hvis man vil lidt længere væk holder bussen lige for døren.
Om vi ville bo der igen ?? Ja, hellere i dag end i morgen !

Læs mere

Dejlig beliggenhed

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Vi har boet i lejligheden for to år siden, så vi vidste hvad vi gik ind til, og håbede at der var sket lidt forbedringer. Det var dog det samme som sidst - altså glas, kopper og tallerkener som tilsyneladende er samlet over en årrække af forskellige mennesker med forskellig smag. Rengøringen er heller ikke blevet bedre og wi-fi mangler stadig. En el-kedel i stedet for den virkningsløse kaffemaskine ville også være et plus. Lidt oprydning i køkkenskabet er tiltrængt. Det er fint at gæster efterlader ting, de ikke ønsker at bringe med hjem, men 4,5 kg salt (!!!) i 6 forskellige poser samt samt sukker efter samme princip er altså i overkanten.
Lejlighedens absolut største aktiv er beliggenheden. Den bliver ikke ret meget bedre, og det er klart årsagen til, at vi gerne tager en tur mere til Foro Piscario.

Læs mere
 
search map