Feriebolig i Rom

Terrazzo Coronari

 
Terrazzo Coronari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Coronari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den kendte antikvitetsgade Via dei Coronari, som ligger kort fra Piazza Navona, finder vi denne flotte, lyse lejlighed med hele to terrasser: Fra begge terrasser er der en malerisk udsigt over det historiske centrum (samt bord og stole). Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, internetadgang, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed med 4 sovepladser (4. etage med elevator)
- Lejligheden er ca. 100 m² stor og består af opholdsstue med sofaarrangement og adgang til terrasse, spisestue med adgang til terrasse, åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) med adgang til terrasse, badeværelse med karbad og toilet, soveværelse med dobbeltseng, mindre kammer med sovesofa til én person og enkeltseng samt badeværelse med håndvask og toilet en suite (der er også bruser, men den gør hele rummet vådt...).

Læs mere om Terrazzo Coronari

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzo Coronari

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Coronari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Coronari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazzo Coronari

Bedømmelse af Terrazzo Coronari

Overordnet set har lejligheden levet op til vore forventninger. Men der er skønhedspletter.
Vi har boet i lejligheden for 2 år siden, hvor situationen var nøjagtig den samme. Vi vil gerne tilbage igen, men skal foreslå, at ejeren kritisk gennemgår lejlighedens faciliteter.

Nogle hynder til terrasse møblerne savnes.
I køkkenet savnes en kedel til at koge vand på - i stedet måtte en stor gryde anvendes. Der savnes små tallerkner og en grøntsagskniv.
Der er alt for få vandglas og vinglas svarende til antal personer. Når der er opvaskemaskine, er der behov for mere service.
Vi savnede et viskestykke eller to samt en karklud.

Vi havde lejet lejligheden til 4 personer. Der var ikke udstyr til den 4. person; dette måtte vi efterfølgende rekvirere hos Travel&Stay.
Det vil være praktisk, at man umiddelbart kan få to nøglesæt, når man er fire individuelle personer. Det lykkedes for os, at få udleveret et ekstra sæt nøgler, som imidlertid skulle afleveres dagen før. afrejsen.


Læs mere

Beliggenhed og terrasse!

Lejligheden trænger til et par kærlige hænder, og jeg ville meget nødigt være 4 voksne i den. Terrassen er fantastisk, og alle måltider, der ikke blev spist ude, blev indtaget her. Derimod brugte vi ikke tagterrassen, da spindeltrappen ikke var rar (og slet ikke med noget i hænderne).
Beliggenheden kan man bestemt ikke klage over, og der er masser af restauranter og indkøbsmuligheder. Desuden kan man nemt gå til alle de kendte steder.

Læs mere

Dejlig lejlighed med bedste beliggenhed

Det er nu 3. gang vi hr lejet denne lejlighed, som for os er helt perfekt.
et mindre problem i det ene badeværelse blev løst på få minutter.

Læs mere

Sensommer i Rom

Terrazzo Coronari er en rigtig lækker lejlighed, vi var 2 personer og havde god plads, men lejlighedens lille værelse er efter vor mening kun til børn. Terrasserne var dejlige og der var god plads på dem alle, vejret kunne have været bedre men det kan In-Italia jo ikke gøre for.
Kan absolut anbefalet da beliggenheden ikke kan være bedre.

Læs mere

fremragende service i en dejlig lejlighed

Modtagelsen var fremragende.
Lejligheden serviceres af et kontor, der er meget nær ved.
Vi bemærkede, at en del af møblerne på en af terrasserne manglede. Kontoret reagerede hurtigt og 24 timer senere var problemet løst.

Læs mere

Dejlilgt sted

En stor og veludstyret lejlighed med god plads til 4 personer. Beliggenheden kan simpelthen ikke være bedre. Især terrasserne gør opholdet til noget helt unikt. Udover "hyggeterrasserne" i niveau med lejligheden er der en meget stor tagterrasse, som ikke deles med andre. Herfra er der udsigt til en stor del af Roms seværdigheder. Vi var alle 4 meget tilfredse med opholdet.

Læs mere
 
search map