Anmeldelser af Terrazzo Baccina

 
Terrazzo Baccina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Baccina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazzo Baccina

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Baccina som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Baccina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Verner og rejsefæller fra Allerød boede på Terrazzo Baccina i Rom fra d. 21. til d. 28. april 2012.

Lige kommet hjem efter en herlig uge i Rom i Via Baccina 85 vil jeg gerne oplyse følgende. Lejligheden optræder i typisk romersk stil, var omhyggeligt rengjort og meget hyggelig, lejlighedens største fordel er så klart det at man kan sætte sig udenfor efter en tur i byen. Af spisesteder vil vi anbefale Osteria al 12 på via Bochetta 16, her fik vi det bedste mad under hele Romturen, prøv deres Pollo al forno con patata bare herlig. Eller Valentino på Via Cavour.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Hanne og familie fra København boede på Terrazzo Baccina i Rom fra d. 16. til d. 23. oktober 2011.

Vi har igen haft en dejlig efterårsferie i en lejlighed i Rom. Lejligheden via Baccina 86 levede fuldstændig op til beskrivelsen med en dejlig lille have midt i byen og hyggelig indretning. Hassan og Marco er venlige og hjælpsomme. Lejligheden ligger praktisk tæt på transportmidler og gode restauranter - fx Mario's lige rundt om hjørnet, der er lidt længere at gå til supermarked.
Husk at man kan købe billetter til vatikanet, forum romanum, colloseum & pallatin, villa borgese, quirinalet (aktuelt med fantakstisk Lippo udstilling) på netttet hjemmefra og slippe for at stå i kø!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vivi og familie boede på Terrazzo Baccina i Rom fra d. 17. til d. 23. juli 2011.

Lejligheden i Rom var helt perfekt. Superskøn. Central beliggendhed. Virkelig hyggeligt kvarter. Fantastisk med en lille terasse og have som vi havde stor glæde af.
Stor ros til Hassan. Vi fik virkelig en god velkomst og en grundig introduktion, langt over forventning. Superservice. Han var der straks, vi ringede og viste os tilrette i den første lejlighed som vi kun skulle bo i 1 nat nat indtil vi kunne komme hen til via Baccina 85. Næste dag var han igen på pletten og viste os tilrette i vores nye lejlighed. Super sød og hjælpsom.

Ligeledes ros til jer - In-italia. Super hjemmeside i har. Særdeles brugervenlig og med gode billeder. Beskrivelsen og billederne af lejligheden levede helt op til forventningerne. Materialet vi fik via mail var bare iorden.

Så ja tak vi havde en helt fantastisk ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map