Feriebolig i Rom

Terrazzo Baccina Nicolaci

 
Terrazzo Baccina Nicolaci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Baccina Nicolaci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Er Monti-kvarteret det mest charmerende i hele Rom? Det er vi nogle stykker, der mener, og vi glæder os samtidig over, at det stadig er så forholdsvis ukendt. Vi håber, at ikke alt for mange andre kommer til samme erkendelse, for så er det slut med alt det autentisk folkelige, der i så høj grad præger dette kvarter. Turister er her foreløbig forbavsende få af, når man tænker på, hvor tæt man her er på Colosseum, Forum Romanum og så meget andet. Og spisestederne...

Toværelseslejlighed med 2 + 3 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden er 70 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, sovesofa til én person og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med bruser og toilet samt endnu et badeværelse, dette med badekar og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og varmeanlæg. Og så har lejligheden for resten en 25 m² stor terrasse med bord, stole og parasol.

Læs mere om Terrazzo Baccina Nicolaci

Skjul teksten
 
 
search map