Feriebolig i Rom

Terrazzaccio Renzi

 
Terrazzaccio Renzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzaccio Renzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er Trastevere, og så er der Trastevere. Der er de gader og pladser, hvor turisterne flokkes om de utallige spisesteders borde med de åh så autentiske småternede duge, mens de prøver at holde tiggere og gøglere fra sig. Og så er der de små gyder og "ukendte" pladser, hvor den lokale befolkning holder til.

Her møder du de lokale

Pladsen Piazza de' Renzi hører til i den sidste kategori. Ganske vist ligger her to spisesteder på pladsen, men i alt fald på det mindste af dem,"Da Augusto", er klientellet som regel fint afbalanceret mellem udlændinge og lokale. Borset fra denne attraktion og de tilfældigt passerende turister, der enten strejfer om eller besøger et af de mange andre spisesteder i nærheden, tilhører området de lokale.

Læs mere om Terrazzaccio Renzi

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger i to plan med indgang på 3. etage (uden elevator). Den består i indgangsplanet af et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med bruser og toilet. Herfra er der 17 solide, brede trin op til den øvre etage (der er intet gelænder, så man må støtte sig til væggen), hvor vi finder en stor stue med sovesofa til to personer (NB.: Adgang til badeværelse foregår gennem et af soveværelserne), åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab med lille frostboks, elkedel, brødrister og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi og vaskemaskine, og så har den en stor tagterrasse med 360 graders udsigt over Rom.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzaccio Renzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazzaccio Renzi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzaccio Renzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Terrazzaccio Renzi

perfekt beliggende og med fin standard

skøn tagterrasse, velfungerende faciliteter og midt i hyggeligt kvarter med restauranter lige i nærheden.

Læs mere

Dejlig beliggenhed

Super fin lejlighed - dejlige værelser med eget bad. Skønt stort fællesrum og dejlig tagterrasse med udsigt til Peterskirken. Vi gjorde god brug af de nærliggende spisesteder. Vi kommer gerne igen. Man skal være indstillet på menge trapper.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Fin lejlighed i skønne Trastevere. Meget veludstyret. Vi var 2 voksne og to piger på 14 og 17 år. Lejligheden er et rigtigt fint udgangspunkt for ture rundt i hele Rom. Vi havde stor glæde af anbefalingen af Bon-Bags (bon-Bags.it) til opbevaring af vores bagage, da vi skulle hjem. Vores bagage blev hentet ved Ponte Sisto og bragt til os i Fuimicino, da vil skulle rejse om aftenen. Dejligt at have en ekstra dag uden at skulle tænke på bagagen.

Skøn ferie!!

Læs mere

Rom er cool

Læs mere

Central belligenhed i dejlige omgivelser

Vi har haft nogle skønne feriedage i lejligheden Terrazzaccio, som er æstetisk lækkert indrettet.

Læs mere

Fin lejlighed med god beliggenhed - lidt koldt i november

Fin lejlighed med god beliggenhed i Trastevere. Toiletter og bad er lidt gamle, men dog funktionelle. Da vi var der i november, synes vi at lejligheden var lidt kold, især gulvet var køligt, og derfor måtte man tage lidt mere tøj på, når man opholdte sig indenfor.

Læs mere
 
search map