Feriebolig i Rom

Terrazza Vicolo delle Vacche

 
Terrazza Vicolo delle Vacche er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vicolo delle Vacche er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Vicolo delle Vacche ligger yderst centralt i Roms historiske centrum, knap fem minutters gang fra Piazza Navona, og som nærmeste nabo til den spændende antikvitetsgade Via dei Coronari.

Lokalt grøntsagsmarked lige ved døren

Lejligheden ligger på første etage (uden elevator) i gaden af samme navn, og umiddelbart uden for døren finder du et lille lokalt grøntsagsmarked og flere andre indkøbsmuligheder.

Læs mere om Terrazza Vicolo delle Vacche

Stor terrasse

Terrazza Vicolo delle Vacches største aktiv er den store terrasse på ca. 60 m², som er møbleret med bord og stole samt parasol og solsenge. Lejligheden er rigtig velholdt og flot indrettet med kakler på gulvene, ligesom man har bevaret de oprindelige trælofter med fritliggende bjælker.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden er ca. 70 m² stor. Fra trappen kommer du ind i den store entrè, der også fungerer som fjernsynsstue. Derfra kommer du ind i det store soveværelse med TV. Stuen er møbleret med spisebord og stole samt en sovesofa til én person. Fra stuen er der adgang til et lille køkken med komfur, ovn, brødrister og køleskab, og det er også fra stuen, at der er adgang til den store terrasse. Lejligheden har et lille badeværelse med bruser og toilet.

Det skal nævnes, at der i stueetagen ligger en restaurant, hvorfor der (især når vejret er godt) kan være såvel musik som muntre stemmer til efter midnat.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Vicolo delle Vacche

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Vicolo delle Vacche som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Vicolo delle Vacche. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Vicolo delle Vacche

En Rom-lejlighed i centrum

Vi er en familie på 3, som holdt ferie i 5 dage i en dejlig lejlighed midt i Rom, tæt på Piazza Navona. Til lejligheden er der en stor terrasse, som dog var så meget klemt inde mellem mure, at der var alt for varmt at opholde sig. Lejligheden er mørk, hvilket dog ikke gør så meget i den varme tid. Køkkenet og udstyret kunne trænge til en opdatering.
Vi anbefaler lejligheden og repræsentanten for udlejeren var venlig, charmerende og omhyggelig.
Alt i alt en fin oplevelse.

Læs mere

Fin lejlighed, skøn beliggenhed

Fantastisk god velkomst, af Hassan fra udlejlighedningsfirmaet, da vi ankom til lejligheden.

Dejlig lejlighed, tæt på alt ting. Der er det der er behov for til to personer.
En ting som kunne være bedre, er rengøringen, specielt i køkkenet.

Dejlig stor terrasse.

Læs mere

Terrazza Vicolo delle Vacche

Vi er lige kommet hjem efter ferie i Toscana som vi afsluttede med 4 dage i Rom. Vi har flere gange før lejet lejligheder i Rom igennem In-Italia og har været tilfredse, men denne gang levede lejligheden ikke op til beskrivelsen.
Lejligheden har nok på et tidspunkt været nyrenoveret og ren, men nu er alt i forfald. Der er ikke rent, skimmel i badeværelset, alle gryder var brændt af, madrester ned af køkkenvæggen, møbelbetræk og gardiner snavsede og ingen topmadras eller i det mindste en skånemadras på sengen, så man ligger direkte på knapperne i madrassen.
Lejligheden ligger meget centralt med hyggelige cafeer og restauranter i området og der er mulighed for at gå til rigtig mange ting i byen. Der er larm i gaden til sent, men det er en del af den romerske stemning, som kan afhjælpes med hørepropper.
Denne oplevelse har ingen betydning for fremtidige lejemål igennem In-Italia, som altid har udvist god service og ekspertise.

Læs mere

Yvonne og familie fra Hornbæk boede på Terrazza Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 3. til d. 7. maj 2011.

Vores tur til Rom gik forrygende. Vi blev rigtigt fint modtaget og fik forklaret alt, hvad vi skulle bruge både i lejligheden og udenfor. Lejligheden ligger perfekt i midten af alting og vi nød terrassen rigtigt meget. Vi bestilte en bil gennem udlejer til at hente os, da vi skulle til lufthavnen, som både var bedre og billigere end den almindelige taxa, vi tog, da vi ankom.
Der var meget støj til langt ud på natten både i restauranten nedenunder og caféen overfor, men vi synes, det var fantastisk og gav følelsen af det rigtige Italien. - og vi havde ørepropper med hjemmefra.

Læs mere

Hanne og hendes mand fra Højbjerg boede på Terrazza Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 23. til d. 30. november 2009.

Vi er kommet vel hjem efter en særdeles vellykket tur til Rom 23/11 - 30/11. Vi er faktisk enige om, at det har været en af de absolut mest vellykkede ture, vi har haft - og vi har rejst en hel del, siden vi begyndte med en tur til Paris i 1968. Frankrig har i alle årene siden været vores foretrukne rejsemål. Vi har været i Paris over tyve gange og næsten lige så mange gange i fortrinsvis Provence, Normandiet og Bretagne.

Men denne sidste tur til Rom gav os fornyet lyst til at besøge byen igen. Det er tredje gang vi bor der, og så har vi desuden besøgt den et par gange i forbindelse med en golftur til Castelgandolfo. De to første gange, vi boede i Rom, havde vi indlogeret os på hotel. Første gang i et helt vidunderligt gammelt palæ, der lå på plads San Carlo al Corso. Vi havde balkon ud mod Corsoen og vindue mod pladsen. Og det hele kostede 309,10kr pr. nat. Se, det var tider. Men det var altså også i 1986!!
To år efter prøvede vi at få telefonisk kontakt med den ældre dame ( ca. 80år) der drev hotellet; men det lykkedes ikke, så vi måtte nøjes med et andet hotel, hvor vores værelse var så lille, at vi næsten ikke kunne vende os i det. Vi prøvede at få et større værelse; men værten påstod, at det ikke var muligt. Dagen efter vores ankomst til hotellet lå der i receptionen et brev til os fra Vatikanet. Vi havde nemlig i en bog: Roms Trylleri af H.V. Morton læst, at man ved at henvende sig til Vatikanet i god tid før ankomst til Rom kunne få mulighed for at se apostlen Peters grav under Peterskirken - og vi havde på forhånd skrevet til Reverenda Fabbrica di San Pietro for at få tilladelsen, hvilket vi altså fik i det brev, der lå til os i hotellets reception. Og så fandt værten pludseligt et MEGET større værelse til os ;-)

Besøget under Peterskirken var en af de helt store oplevelser, som vi stadig mindes med stor glæde. Jeg kan anbefale alle interesserede at tage kontakt til Vatikanet via overstående kursiverede adresse for et sådant besøg.

Senere tog vi en tur forbi vores “gamle” hotel på San Carlo al Corso - bare for nostalgiens skyld, og gudhjælpemig om det ikke stadig eksisterede og med samme værtinde, der kunne fortælle, at man havde fået nyt telefonnummer, siden vi sidst var der, hvilket altså var grunden til, at vi ikke kunne få kontakt med hotellet. Det var jo før Internettet og al den slags “nymodens pjat”, som vi nu selv i allerhøjeste grad benytter os af. Vi skiltes under diverse høflighedsytringer, og da min mand en halv time efter stillede med en æske chokolade til værtinden, var der ikke et øje tørt.

Vi vil fremover på besøg i Rom helt sikkert benytte os af muligheden for at leje en lejlighed, og vi vil benytte In - Italia som kontaktbureau. Vi har været særdeles tilfredse med den service, vi har fået og vil anbefale jer på det bedste.

Terrazzo Vicolo delle Vacche svarede helt til vores forventninger - men vi havde nu også været MEGET grundige i vores undersøgelser af, hvad der ville passe os bedst. Når man er et ældre ægtepar, som vi er, så er det vigtigt for os at have mulighed for to adskilte soverum. Det har vi i vores eget hus været vant til igennem 36 år, så det var et af kriterierne for valget. Jeg vil mene at lejligheden ikke er egnet for to par, men evt. for en familie med to børn. Lejligheden var helt i orden, tilsyneladende nyrenoveret og med alt det, man havde brug for. Terrassen var skøn, og vi mærkede ikke meget til den eventuelle larm fra gaden og den tætpåliggende restaurant. Men vi er nu også fornuftige at medbringe ørepropper. Vi vil hellere have udsigt til gaden og folkelivet ( med evt. brug af ørepropper om natten ) end at glo ind på en baggård med tilhørende nattero!
Vi valgte at spise alle måltider på restauranter, og vi mener nok, at vi tør anbefale følgende til folk i vores alder og med vores måde at rejse individuelt på. Charterrejser er ikke lige os.

Ristorante Archimedes S. Eustachio.
Piazza del Capretta, 63
God mad, fin betjening og gæster fra “det pænere borgerskab”

La Stregone
Piazza dei Conorari, 1 (meget tæt på lejligheden)

Og endelig:
Dal Paino
Via di Parione, 34a-35 (næsten lige rundt om hjørnet i forhold til lejligheden)
Her er der liv og glade dage, pragtfulde pizzaer, dejlige salater, gode desserter, flinke tjenere og - som et ekstra gode for os udstødte: der må ryges!!! I hvert tilfælde i forteltet, hvor vi befandt os.Men fransk mad slår det italienske køkken altså ikke!!! ;-)

Ja, det var så lidt (meget) fra vores tur.

Læs mere

Elisabeth fra Vedbæk boede på Terrazza Vicolo delle Vacche i Rom fra d. 13. til d. 20. oktober 2009.

Vi har haft en rigtig dejlig uge i Rom. Alt forløb perfekt med at få nøglen til lejligheden. Lejligheden levede fuldt op til vores forventninger og ligger rigtig godt i forhold til seværdighederne. Der var en del larm fra vinbaren og restauranterne lige ved, men det var vi blevet advaret om, så vi havde ørepropper med. Man må leve med støjen hvis man vil bo så centralt. Vi var glade for den store terrasse der hører til lejligheden.
Vi er meget positive og vil helt sikkert ikke tøve med at leje en lejlighed gennem jer en anden gang

Læs mere
 
search map