Feriebolig i Rom

Terrazza Vicolo delle Vacche

 
Terrazza Vicolo delle Vacche er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vicolo delle Vacche er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Vicolo delle Vacche ligger yderst centralt i Roms historiske centrum, knap fem minutters gang fra Piazza Navona, og som nærmeste nabo til den spændende antikvitetsgade Via dei Coronari.

Lokalt grøntsagsmarked lige ved døren

Lejligheden ligger på første etage (uden elevator) i gaden af samme navn, og umiddelbart uden for døren finder du et lille lokalt grøntsagsmarked og flere andre indkøbsmuligheder.

Læs mere om Terrazza Vicolo delle Vacche

Stor terrasse

Terrazza Vicolo delle Vacches største aktiv er den store terrasse på ca. 60 m², som er møbleret med bord og stole samt parasol og solsenge. Lejligheden er rigtig velholdt og flot indrettet med kakler på gulvene, ligesom man har bevaret de oprindelige trælofter med fritliggende bjælker.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden er ca. 70 m² stor. Fra trappen kommer du ind i den store entrè, der også fungerer som fjernsynsstue. Derfra kommer du ind i det store soveværelse med TV. Stuen er møbleret med spisebord og stole samt en sovesofa til én person. Fra stuen er der adgang til et lille køkken med komfur, ovn, brødrister og køleskab, og det er også fra stuen, at der er adgang til den store terrasse. Lejligheden har et lille badeværelse med bruser og toilet.

Det skal nævnes, at der i stueetagen ligger en restaurant, hvorfor der (især når vejret er godt) kan være såvel musik som muntre stemmer til efter midnat.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Soldati

Rom, Lazio

Dimora Giulia

Rom, Lazio

search map