Feriebolig i Rom

Terrazza Vasta Lucina

 
Terrazza Vasta Lucina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vasta Lucina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du ønsker maksimal terrasseplads et stenkast fra Den Spanske Trappe, så skal du ikke lede videre. Vi befinder os på fjerde etage i en særdeles velholdt bygning (beboet af dejligt rige mennesker) midt i Roms historiske centrum.

Her mangler kun en pool...

Det er svært at sige noget ufordelagtigt om denne lejlighed, som er flot i alle henseender, men dens "indre kvaliteter" bliver fuldkommen glemt, når du træder udenfor. Fra stuen kan du således vælge at gå ud i en lækker møbleret vinterhave, hvor du har fornemmelsen af at være ude i det fri, samtidig med at temperaturen altid er behagelig, og vejret altid er tørt. Du kan også vælge at gå ud på terrassen fra det ene soveværelse (eller fra vinterhaven), og fra denne kan du så gå op på tagterrassen, som måler omkring 80-90 m² (!), og hvorfra udsigten over det centrale Rom er storslået.

Læs mere om Terrazza Vasta Lucina

Fireværelseslejlighed med 4 sovepladser (4. etage med elevator)
- Lejligheden består af spisestue, opholdsstue med satellitfjernsyn med dvd-afspiller (og velforsynet bibiliotek), separat køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og toilet samt badeværelse med karbad og toilet. Og så er der som sagt al udepladsen. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og trådløs internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 
search map