Feriebolig i Rom

Terrazza Trevi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I en lille smal gade tæt på den smukke Trevifontæne og midt i det attraktive historiske centrum med alle seværdighederne ligger denne lejlighed på 4. etage (uden elevator) med privat terrasse.

Hele verden for dine fødder

Roms historiske centrum byder på så mange muligheder for ... ja du kan næsten selv sætte de ord ind, du synes passer dig bedst, for om det så er luksusshopping, marskandiserbutikker, udsøgte restauranter, ydmyge spisesteder, verdensberømte seværdigheder eller oversete hjørner, så finder du alt her.

Din base for udforskning

Midt i dette slaraffenland finder du den lyse lejlighed Terrazza Trevi på øverste etage af en karakteristisk, gammel ejendom. Du bør naturligvis bruge de meste af tiden i Rom med at udforske byens mange berømte og ukendte sider, men det er nu alligevel dejligt at have en god base, hvor du kan hvile ud. Og en terrasse vil du sætte pris på, ligegyldigt hvilken årstid du besøger Rom på, for selv midt om vinteren er vejret ofte så godt, at du vil nyde at sidde ude.

Læs mere om Terrazza Trevi

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (4. sal uden elevator):
- Lejligheden er indrettet med lille stue med køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og tilstødende badeværelse. Fra stuen er der adgang til den store terrasse med udsigt over de romerske tage. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map