Feriebolig i Rom

Terrazza Trevi

 
Terrazza Trevi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Trevi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en lille smal gade tæt på den smukke Trevifontæne og midt i det attraktive historiske centrum med alle seværdighederne ligger denne lejlighed på 4. etage (uden elevator) med privat terrasse.

Hele verden for dine fødder

Roms historiske centrum byder på så mange muligheder for ... ja du kan næsten selv sætte de ord ind, du synes passer dig bedst, for om det så er luksusshopping, marskandiserbutikker, udsøgte restauranter, ydmyge spisesteder, verdensberømte seværdigheder eller oversete hjørner, så finder du alt her.

Din base for udforskning

Midt i dette slaraffenland finder du den lyse lejlighed Terrazza Trevi på øverste etage af en karakteristisk, gammel ejendom. Du bør naturligvis bruge de meste af tiden i Rom med at udforske byens mange berømte og ukendte sider, men det er nu alligevel dejligt at have en god base, hvor du kan hvile ud. Og en terrasse vil du sætte pris på, ligegyldigt hvilken årstid du besøger Rom på, for selv midt om vinteren er vejret ofte så godt, at du vil nyde at sidde ude.

Læs mere om Terrazza Trevi

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (4. sal uden elevator):
- Lejligheden er indrettet med lille stue med køkkenhjørne (fire gasblus og køleskab, men ingen ovn), soveværelse med dobbeltseng og tilstødende badeværelse. Fra stuen er der adgang til den store terrasse med udsigt over de romerske tage. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Trevi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Trevi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Trevi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Trevi

Meget hyggelig lejlighed tæt på alt.

Hyggelig lejlighed, fantastisk tagterrasse, vi nød at være tæt på alt.

Læs mere

Dejlig lejlighed med god beliggenhed

Utrolig central beliggenhed. Trapperne til 4. sal kan være en udfordring, hvis man har bagage med til en længere ferie.
Ellers gælder det bare om, som Constanza der udleverede nøglerne sagde: husk det hele inden I går ud.
Dejlig stor ugenert terrasse.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Perfekt beliggenhed, pæn og ren lejlighed med dejlig terrasse.

Læs mere

En skøn ferie

Vi blev rigtig godt modtagetnaf den sødeste dame. Udlevering af nøgler og rigtig god forklaring vedr. både området og transport i byen.
Lejligheden var utrolig god, med skøn terrasse og det hele. Vi kunne nyde af være "hjemme" til forskel fra, hvis vi havde boet på hotel.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Trevi

Læs mere
 
search map