Feriebolig i Rom

Terrazza Trastevere

 
Terrazza Trastevere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Trastevere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en rolig og fredelig del af Trastevere ligger denne meget lyse og indbydende lejlighed på øverste etage (det er 3. sal, og her er ingen elevator). Her i gaden bliver du ikke trampet ned af turisterne, men du skal ikke gå langt for at finde mange af de mest populære områder, for lejligheden ligger kun 250 meter fra Ponte Mazzini, der fører over til den anden side af Tiberen: inden for en kilometer finder du både Campo de' Fiori, Engelsborg og Piazza Navona. Og så har lejligheden for resten en stor, solrig terrasse med udsigt til Trastevere og højen Gianicolo!

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (3. sal uden elevator)
Lejligheden består af stue med sovesofa til én person og separat åbent, gedigent køkken (fire blus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar og tilhørende bruser samt wc. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi, satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza Trastevere

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Trastevere

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Trastevere som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Trastevere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Terrazza Trastevere

Dejlig lejlighed

Terassen, der omringer lejligheden, er fantastisk. Der er udgang til den fra alle rum, så lejligheden opleves som et lille hus på toppen af bygningen - og med en herlig udsigt til Gianicolo og ind over Trastevere. Lejligheden hyggelig og køkkenet er veludstyret. Kan absolut anbefales

Læs mere

Tagterrasse med god beliggenhed

Lejligheden var helt perfekt til tre voksne. Den er ikke stor, men dog stor nok. Køkken og bad er velholdte og der er aircondition samt vaske- og opvaskemaskine. Lejlighedens største attraktion er dog tagterrassen, hvor man helt ugeneret for andres blikke kan nyde solen eller et glas vin.

Lejligheden ligger i den yderste del af Trastevere, hvilket betyder at der er temmelig stille, men alligevel kun med 10 minutters gang til et væld af gode restauranter og 20 minutter til f.eks. Campo dei Fiori eller Peterskirken. Uanset om man er i Rom for første gang og gerne vil se de mest kendte seværdigheder, eller om man har været i byen flere gange, er denne lejlighed et godt udgangspunkt.

Læs mere

Fantastisk sted

Bedre leilighet i Roma finnes vel ikke. Den var helt perfekt for et par, som ønsker å komme "hjem" etter en lang dag i Romas alle aktiviteter. Det var så koselig der, at jeg kunne flyttet dit for alltid. Terrassen var ubeskrivelig,- helt usjenert og sol hele dagen. Her på taket, var man helt "alene".

Læs mere

Lejlighed med tagterasse

Fantastiks lejl
Godt kvarter
Fint rent køkken og badeværelse, men nullermænd på gulve. og under seng.

Læs mere

Hyggelig lejlighed med super beliggenhed.

Denne hyggelige lejlighed har alt, hvad man behøver til sin ferie i Rom.
Vi nød især den store terasse, hvorfra vi havde en fin udsigt til Gianicolohøjen.
Lejligheden ligger så centralt, at man kan gå rundt i byen til næsten alle seværdigheder.

Læs mere

Terrazza Trastevere

Lejligheden, der ligger på 3. sal uden elevator, har den skønneste terrasse, der går næsten hele vejen rundt. Der er masser af havemøbler uden for, og vi fandt puder og hynder i den store kiste i stuen. Det eneste der manglede, var solsejlet til at give lidt skygge på terrassen. Køkkenet er super funktionelt og rent med elektrisk ovn og gaskomfur, badeværelset er småt og fungerer fint og er rent. Resten af lejligheden er temmelig slidt og kunne være mere ren. Møblerne er gamle, og der lå støv og nullermænd overalt. Det er en privat bolig, der lejlighedsvis bliver lejet ud, så der ligger private papirer allevegne, og skabene i soveværelset er fyldt med ejerens tøj - man har sørget for et tomt skab og en kommode til gæsterne.
Kvarteret er roligt, men der er mange krager og måger, der larmer meget, og du er nabo til Roms største og ældste fængsel, hvor fangerne kommer på gårdtur og om aftenen kommunikerer ved at slå på tremmerne.
Vi havde en dejlig uge, men vil prøve at finde en anden lejlighed, når vi besøger Rom næste gang. Prisen på lejligheden var alt for høj i forhold til standarden!

Læs mere
 
search map