Feriebolig i Rom

Terrazza Teodoro II

 
Terrazza Teodoro II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Teodoro II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er næsten ikke for meget at sige, at beliggenheden betyder alt for prisen på boliger i Rom, også når man befinder sig i kort gåafstand til det meste. Det kan således overraske, hvor meget man kan spare ved at bo blot et kvarters gang længere væk fra Piazza Navona og omegn, som tilfældet er med denne lejlighed, der ligger på "den forkerte side" af Piazza del Popolo.

Tæt på metro

Det er ellers en dejlig lille gade med yderst få turister, du har en metrostation to minutters gang væk, og vil du løbe eller spadsere en tur, så ligger Villa Borgheses park også lige om hjørnet. Lejligheden i sig selv er nydelig med sit velholdte sildebensparket, sit velholdte møblement og sin personlige stil. Fra køkkenet har du adgang til en terrasse på ca. 3 x 10 meter og fra stuen kan du komme ud på en lang, men smal balkon (ca. 1 meter bred), der løber i hele stuens længde ca. 14 meter).

Læs mere om Terrazza Teodoro II

Fireværelseslejlighed med 4/8 sovepladser (6. etage med elevator)
- Lejligheden består af stor stue med sofaarrangement, spisebord, sovesofa til to personer og fjernsyn, en suite med stuen er der et soveværelse (det kan adskilles fra stuen med skydedøre) med to sovesofaer til hver én person, separat køkken (fire blus, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med to enkeltsenge samt endnu et badeværelse med karbad og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Teodoro II

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Teodoro II som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Teodoro II. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Teodoro II

Ophold i juni 2014

Lejligheden var særdeles fin, central og flot klargjort.
Vi blev modtaget til aftalt tid.
Vi havde store problemer med den trådløse wi fi, vi kom kun på den første aften.
Vores medbragte IPads til informationssøgning blev derfor kun brugt i meget begrænset omfang og for egen regning.

Læs mere

Komfortabel lejlighed med skøn altan

Vi besøgte Terrazza Teodoro i maj 2014. Vi var 4 voksne og et barn, og lejligheden passede rigtig fint til vores behov. Terrazza Teodoro ligger lige ved metro Flaminio - Piazza del Popolo, og der er derfor kort til offentlig transport, ligesom at der er få hundrede meter til Via del corsa

Lejligheden er nydelig, med to badeværelser, to soveværelser og et fint spisekøkken med både opvaskemaskine, vaskemaskine og mikrobølgeovn. De to badeværelser giver en fin komfort, når man rejser mange sammen. Lejlighedens store plus er dog den store altan, hvor vi opholdt os det meste af tiden. Ligeledes er der en lille elevator, som er en kæmpe fordel hvis man rejser med små børn.

Værten havde sørget for en flaske vin på køl, og at der var kaffe og te på lager.

Alt i alt et dejligt udgangspunkt for en ferie i Rom, med lidt mere plads og mere komfort end lejligheder i det historiske centrum.

Læs mere

Gode dage i Rom

Lejligheden vi lejede gennem in-italia i Rom var over al forventning. Den var rummelig og velindrettet og smukt møbleret. Den lå godt i forhold til at komme rundt i byen, og vi nød de tre dage vi tilbragte i den.
Vi lavede morgenmad hver dag og middag én aften - velfungerende køkken med opvaskermaskine samt alt hvad vi ellers havde brug for. Vi blev også modtaget venligt og fik en god information om lejligheden, da vi ankom. En helt igennem god oplevelse, som vi gerne anbefaler til andre.

Læs mere

Lige i centrum

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Teodoro II

Læs mere
 
search map