Feriebolig i Rom

Terrazza Teodoro II

 
Terrazza Teodoro II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Teodoro II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er næsten ikke for meget at sige, at beliggenheden betyder alt for prisen på boliger i Rom, også når man befinder sig i kort gåafstand til det meste. Det kan således overraske, hvor meget man kan spare ved at bo blot et kvarters gang længere væk fra Piazza Navona og omegn, som tilfældet er med denne lejlighed, der ligger på "den forkerte side" af Piazza del Popolo.

Tæt på metro

Det er ellers en dejlig lille gade med yderst få turister, du har en metrostation to minutters gang væk, og vil du løbe eller spadsere en tur, så ligger Villa Borgheses park også lige om hjørnet. Lejligheden i sig selv er nydelig med sit velholdte sildebensparket, sit velholdte møblement og sin personlige stil. Fra køkkenet har du adgang til en terrasse på ca. 3 x 10 meter og fra stuen kan du komme ud på en lang, men smal balkon (ca. 1 meter bred), der løber i hele stuens længde ca. 14 meter).

Læs mere om Terrazza Teodoro II

Fireværelseslejlighed med 4/8 sovepladser (6. etage med elevator)
- Lejligheden består af stor stue med sofaarrangement, spisebord, sovesofa til to personer og fjernsyn, en suite med stuen er der et soveværelse (det kan adskilles fra stuen med skydedøre) med to sovesofaer til hver én person, separat køkken (fire blus, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med to enkeltsenge samt endnu et badeværelse med karbad og toilet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Trevi

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map