Feriebolig i Rom

Terrazza Telesforo

 
Terrazza Telesforo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Telesforo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Seværdighederne er utallige, og det hele ligger inden for gåafstand. Hvis ikke du bare skal sidde og lytte til byens hjerteslag. Her bor du midt i hjertekulen.

Dejlig terrasse

Her bor du på fjerde etage (uden elevator), hvilket i nogen omfang beskytter mod støjen fra gaden, men du skal alligevel være indstillet på at kunne høre publikum fra de talrige barer og restauranter store dele af døgnet. Der er tale om en moderne indrettet, simpel, lys lejlighed, der ud over den dejlige terrasse byder på aircondition, vaskemaskine og Wi-Fi.

Læs mere om Terrazza Telesforo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (4. etage uden elevator)
- Lejligheden består af meget lille stue med sovesofa til to personer og to franske balkoner mod gaden, åbent køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. NB. Lejlighedens private terrasse på ca. 30 m² ligger på etagen ovenover, og for at komme op på den skal du ud af lejligheden og gå op ad trappen; der er 18 trin. To airconditionanlæg har deres udsugningsdel på terrassen, men da her er god plads, vil de nok ikke genere meget.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map