Feriebolig i Rom

Terrazza Soldati

 
Terrazza Soldati er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Soldati er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Området omkring Piazza Navona er et af de mest populære i hele Rom, og med god grund, for her har du det hele, og lidt til. De fleste vil sikkert mene, at der er alt for mange turister til, at det også kan være hyggeligt at bo netop her, men intet kunne være mere forkert, for går du blot et par gader væk fra den populære plads, ånder alt fred og idyl. Her bliver du hurtigt genkendt af de lokale handlende, og selv om der ikke er mange, der taler andet end italiensk, er de rigtig gode til tegnsprog, og de elsker at snakke.

Midt i al denne idyl ligger den hyggelige romerske lejlighed Terrazza Soldati, og selv om indretningen er super moderne, er den også romersk med stort R. Det betyder bl.a. at det ikke bare er grundplanen og udvalget af køkkenudstyr, der er typisk romersk, og dermed også en del anderledes end det vi er vant til i Danmark. Det gælder også strøm, vand, wi-fi og varme, som er præget af alt det vi som turister elsker ved Italien, nemlig, at tingene ikke altid fungerer helt efter hensigten, men det er jo netop det, der er en del af den italienske charme. Så prøv at lade være med at fortvivle, hvis vandet løber langsomt, hvis du ikke selv kan regulere varmen - eller hvis der ikke er nogen, hvis internettet kommer i klumper og hvis du kun kan bruge en enkelt køkkenmaskine af gangen, hvis du vil undgå at strømmen ryger. Sådan lever romerne selv, og hvis du kan se det som en del af charmen ved en ferie i det skønne Rom, så gør du dig selv en stor tjeneste.

Læs mere om Terrazza Soldati

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser
- Lejligheden ligger i to plan på anden og tredje etage (uden elevator). Den er ganske lys og moderne indrettet. Lejligheden er udstyret med aircondition og fjernsyn.
På indgangsetagen finder du et soveværelse med enkeltseng og lille internt badeværelse med håndvask og toilet samt et soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med meget stor brusekabine på omkring 2 m² (med to maxibrusere) og toilet. På overetagen er der et separat veludstyret køkken (6 gasblus, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og vaskemaskine) samt en stor opholdsstue med sovesofa til to personer (bedst til børn) og et stort spisebord. Fra overetagen går der en stejl vindeltrappe op til lejlighedens tagterrasse, som er på ca. 25 m².

Skjul teksten
 
 
search map