Feriebolig i Rom

Terrazza Severino

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig midt i Roms bankende hjerte! Her bor du mellem Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona og Colosseum, og tilmed lige ud til Piazza Argentina med de store udgravninger, hvorfra adskillige buslinjer og sporvogn linje 8 (til Stazione Trastevere) kører.

Flot udsigt fra terrassen

Kort sagt, så bor du altså ikke bare lige midt i alt det mest spændende, du har også usædvanlig let adgang til den offentlige transport, og mange spisesteder (samt et yderst velforsynet supermarked) findes inden for få hundrede meter. Men det bedste ved denne rummelige lejlighed er i grunden næsten hverken dens fantastiske beliggenhed eller al dens komfort (Wi-Fi, satellitfjernsyn, opvaskemaskine, vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygejern, aircondition osv.), men dens store terrasse i to niveauer med bord, stole, parasol og pergola, hvorfra du har al den udsigt, du kan ønske dig!

Læs mere om Terrazza Severino

Femværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden er hele 180 m² stor og ligger på 5. etage (heldigvis med elevator). Den består af entré, opholdsstue med sofaarrangement (tre sofaer, to lænestole og to sofaborde), hvorfra der er udgang til terrassen, spisestue, separat køkken med komfur, opvaskemaskine, stort køleskab, elkedel, brødrister og mikrobølgeovn, soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon med udsigt samt en suite badeværelse med karbad, bruser og wc, mindre soveværelse med dobbeltseng og franske døre mod terrassen (dette værelse har skydedør mod opholdsstue), soveværelse med to enkeltsenge samt yderligere to badeværelser med karbad og wc.
Lejligheden er udstyret med aircondition, som i opholdsstuen og det ene soveværelse består af flytbare enheder, i de andre to soveværelser er der tale om nagelfaste anlæg.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map