Feriebolig i Rom

Terrazza Severino

 
Terrazza Severino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Severino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du befinder dig midt i Roms bankende hjerte! Her bor du mellem Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona og Colosseum, og tilmed lige ud til Piazza Argentina med de store udgravninger, hvorfra adskillige buslinjer og sporvogn linje 8 (til Stazione Trastevere) kører.

Flot udsigt fra terrassen

Kort sagt, så bor du altså ikke bare lige midt i alt det mest spændende, du har også usædvanlig let adgang til den offentlige transport, og mange spisesteder (samt et yderst velforsynet supermarked) findes inden for få hundrede meter. Men det bedste ved denne rummelige lejlighed er i grunden næsten hverken dens fantastiske beliggenhed eller al dens komfort (Wi-Fi, satellitfjernsyn, opvaskemaskine, vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler og strygejern, aircondition osv.), men dens store terrasse i to niveauer med bord, stole, parasol og pergola, hvorfra du har al den udsigt, du kan ønske dig!

Læs mere om Terrazza Severino

Femværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden er hele 180 m² stor og ligger på 5. etage (heldigvis med elevator). Den består af entré, opholdsstue med sofaarrangement (tre sofaer, to lænestole og to sofaborde), hvorfra der er udgang til terrassen, spisestue, separat køkken med komfur, opvaskemaskine, stort køleskab, elkedel, brødrister og mikrobølgeovn, soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon med udsigt samt en suite badeværelse med karbad, bruser og wc, mindre soveværelse med dobbeltseng og franske døre mod terrassen (dette værelse har skydedør mod opholdsstue), soveværelse med to enkeltsenge samt yderligere to badeværelser med karbad og wc.
Lejligheden er udstyret med aircondition, som i opholdsstuen og det ene soveværelse består af flytbare enheder, i de andre to soveværelser er der tale om nagelfaste anlæg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Severino

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Severino som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Severino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk bopæl i Rom centrum

Masser af plads til 3 par. Gåafstand til alt i Roms centrum. Mageløs udsigt fra terrasserne. Absolut prisen værd!

Læs mere
 
search map