Feriebolig i Rom

Terrazza Sant'Ignazio

 
Terrazza Sant'Ignazio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Sant'Ignazio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du kort fra alt det spændende: Pantheon (300 meter), Piazza Navona (700 meter), Campo de' Fiori (800 meter), Trevi-fontænen (600 meter) og hvad du nu ellers kommer til Roms historiske centrum for at se.

Nyd terrassen

Der er tale om en enkelt møbleret lejlighed med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine og lille separat køkken, og så er her en terrasse (med udsigt), noget man jo glæder sig over størstedelen af året i Rom.

Læs mere om Terrazza Sant'Ignazio

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal med elevator)
Lejligheden består af stue med sovesofa til to personer, lille separat køkken (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og køleskab) soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og wc, for ikke at glemme den førnævne store terrasse med udsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Sant'Ignazio

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Sant'Ignazio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Sant'Ignazio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Sant'Ignazio

Perfekt placering!

Vi boede på terrazza sant ignazio og stortrivedes, beliggenheden var fremragende og inden for gåafstand af alle seværdigheder. Lejlighedens terrasse var stor og rummelig med udsigt over Piazza Venezia med dejlig solopgang! Vil varmt anbefale denne lejlighed!

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Sant'Ignazio

Læs mere
 
search map