Anmeldelser af Terrazza San Pantaleo

 
Terrazza San Pantaleo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza San Pantaleo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza San Pantaleo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza San Pantaleo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza San Pantaleo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Holger og hans rejsefæller fra Skanderborg boede på Terrazza San Pantaleo i Rom fra d. 28. juli til d. 3. august 2008.

Vi havde et meget fint ophold i Rom. Lejlighedens placering er jo unik med alt, hvad man bare skal se i Rom, inden for gå afstand. Selve lejligheden var også god, dejlig stor, og med den fantastiske tagterrasse som prikken over i'et. Det er helt sikkert at vi vender tilbage til Rom igen, og også til samme lejlighed - hvis vi skal så mange afsted igen. Et andet plus ved lejlighedens placering var de mange spisesteder i området - indenfor en radius af 200 meter vil jeg anslå der var omkring 50 restauranter og et utal af mindre caféer og barer.
Enkelte ting ved lejligheden som kunne forbedres, men som ikke vil afholde os fra at bestille den igen:
- Bruser på alle 3 baderum (pt kun på de 2)
- Termostaten på brusevand på det ene badeværelse (det mindste) virkede ikke, så det kunne ikke justeres.
- Udluftning i køkken forbedres (evt. aircon) og aircon i det mindste soverum ønskeligt. Disse 2 rum var meget varme og ikke til at få luftcirkulation i.
Med tak for en fin betjening hele vejen igennem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map