Feriebolig i Rom

Terrazza San Pantaleo

 
Terrazza San Pantaleo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza San Pantaleo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En drøm af en lejlighed for et ophold i Rom på den tid af året, hvor man gerne vil sidde ude, og hvornår vil man ikke det i Rom? Denne lejlighed forener en pragtfuld central beliggenhed mellem Piazza Navona og Campo de' Fiori med en stor privat terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Den Evige Stad.

Da lejligheden har store vinduer er det også muligt at nyde udsigten inde fra stuen, hvis vejret ikke skulle være til at sidde udenfor.

Læs mere om Terrazza San Pantaleo

Femværelseslejlighed med 6+1 sovepladser (4. sal med elevator):
- Lejligheden ligger i to plan og består af en lys stue med stort sofahjørne, spisestue, køkken, to soveværelser med stor dobbeltseng (hvoraf det ene har eget badeværelse med spabad), soveværelse med enkeltseng og eget badeværelse med bruser. På kvisten finder vi endnu et soveværelse, denne gang med to enkeltsenge og badeværelse. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, DVD- og VHS-afspiller, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map