Feriebolig i Rom

Terrazza San Calisto

 
Terrazza San Calisto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza San Calisto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os midt i Trastevere, blot 50 meter fra et af dette farverige kvarters institutioner, baren San Calisto, der på intet tidspunkt har givet efter for turismen, men stadig primært har et klientel bestående af de lokale og så de få turister, der ikke lader sig skræmme af det ægte autentiske.

Lejligheden ligger på første etage lidt nede ad Via di San Francesco a Ripa, og bag den ydmyge indgang finder vi en virkelig lækker bolig med smukke traditionelle trælofter og klinkegulve samt et flot, smagfuldt møblement. Lejligheden er udstyret med stort set al tænkelig komfort, fra aircondition over satellitfjernsyn med dvd-afspiller, vaskemaskine, opvaskemaskine osv. til gratis wi-fi.

Læs mere om Terrazza San Calisto

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden er ca. 120 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, to lænestole og et stort unikt sofabord, to soveværelser med dobbeltseng (160 cm bred) og en suite badeværelse (det ene med vandmassagebruser, det andet med vandmassagebadekar, begge med wc), gennemgangsværelse med skrivebord og bibliotek, gæstetoilet med håndvask og wc samt spisekøkken med stort rundt spisebord, amerikansk køleskab, separat fryser, tre gasblus, to keramiske plader,ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Spisekøkkenet har glasvægge ud mod terrassen på ca. 15 m², der befinder sig i gården og derfor ingen udsigt har.

Skjul teksten
 
 
search map