Feriebolig i Rom

Terrazza Renzi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi er nok nogle stykker, der først og fremmest tænker på Trattoria da Augusto, når navnet Piazza de' Renzi nævnes, og der er da heller ikke mange skridt mellem dette gode, lille (og ekstremt uformelle) spisested og lejligheden Terrazza Renzi.

Stor terrasse

Det er en velholdt lille lejlighed (næppe meget mere end 40 m² stor) med maleriske fritliggende bjælker og træloft samt gulv i terracotta i stuen, fra hvilken du kommer ud på terrassen (det kan du nu også komme fra soveværelset). Det første indtryk, når man kommer ud på terrassen, er "Øv, er den ikke større?", for det kan vist ikke blive til mere end 6 m², men så opdager du trappen op til tagterrassen på omkring 35 m², og så smiler du igen.

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser
- Lejligheden ligger på tredje etage, og her er ingen elevator. Den består af stue med fjernsyn, spisebord samt åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine. Og så er der naturligvis lige de to terrasser (begge med bord og stole).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Terrazza Biscione

Rom, Lazio

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

search map