Feriebolig i Rom

Terrazza Renzi

 
Terrazza Renzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Renzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi er nok nogle stykker, der først og fremmest tænker på Trattoria da Augusto, når navnet Piazza de' Renzi nævnes, og der er da heller ikke mange skridt mellem dette gode, lille (og ekstremt uformelle) spisested og lejligheden Terrazza Renzi.

Stor terrasse

Det er en velholdt lille lejlighed (næppe meget mere end 40 m² stor) med maleriske fritliggende bjælker og træloft samt gulv i terracotta i stuen, fra hvilken du kommer ud på terrassen (det kan du nu også komme fra soveværelset). Det første indtryk, når man kommer ud på terrassen, er "Øv, er den ikke større?", for det kan vist ikke blive til mere end 6 m², men så opdager du trappen op til tagterrassen på omkring 35 m², og så smiler du igen.

Læs mere om Terrazza Renzi

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser
- Lejligheden ligger på tredje etage, og her er ingen elevator. Den består af stue med fjernsyn, spisebord samt åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine. Og så er der naturligvis lige de to terrasser (begge med bord og stole).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Renzi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Renzi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Renzi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Renzi

Fik ikke den lejlighed vi havde lejet.

Vi oplevede at vi ankom til lejligheden Terrazza Renzi, at det ikke var den lejlighed vi skulle bo i. Lidt forvirrende, og en meddelelse om dette havde været en klar fordel. Jeg kender ikke grunden. Vi fik lejligheden terrazza Bernedette i stedet. Denne lejlighed var rigtig god, og levede helt op til vores forventninger, men det var ikke den lejlighed vi havde lejet.

Læs mere

Fire stjerner i Trastevere

Vi havde 9 dejlige dage, i lejligheden på pz. de Renzi, området er hyggeligt, lejligheden fungerede fint, og vores kontaktperson (Costanza), var hjælpsom. Vi vil gerne komme igen!
Vi undrede os dog over at el kedlen og hårtørreren havde stik der ikke kunne gå i hverken stikkontakterne eller i nogen af de tilstedeværende "mellemstik". Vi fik dog både kogt vand og tørret hår alligevel.
venlig hilsen
Eva Vejlyt

Læs mere

Centralt og roligt i Trastevere

God lejlighed med flot beliggenhed på Piazza de Renzi med udsigt til Peterskirken fra tagterrassen. Meget central beliggenhed, uden nævneværdig nattelarm. Bager og minimarked i umiddelbar nærhed.
Det eneste vi savnede var et par gode stole på tagterrassen

Læs mere

Maria og René fra Helsingør boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 19. til d. 22. maj 2011.

Vores ophold var as usual helt fantastisk. Vores lejlighed anbefalelsesværdig, og glimrende til et par, par med større børn, to vennepar der kender hinanden godt (adgang gennem soveværelse til toilet når man sover i stuen - skal kunne accepteres af dem der sover der i soveværelset). Tagterrassen helt utrolig med view til peterskirken og ud over Trasteveres tage. Man bor lige i "gå i byen hjertet" med et væld af spisemuligheder og rare steder at hænge ud, uden at det betyder nattestøj - kalr fordel at der ingen trafik er. Lejligheden har næsten alt - lidt mangler med udstyr - vinglas ect.- men til at leve med og er smagfuldt indrettet. Vi nød vores tur.

Læs mere

Bent og rejsefællen fra Glostrup boede på Terrazza Renzi i Rom fra d. 11. til d. 16. oktober 2010.

Vi var yderst tilfredse med vores ophold i jeres ferielejlighed. Supergod beliggenhed i Trastevere - og absolut i høj standard.

Vi kommer helt sikkert til at bruge jeres bureau næste gang vi tager til Rom.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Renzi

Læs mere
 
search map