Feriebolig i Rom

Terrazza Quattro Cantoni

 
Terrazza Quattro Cantoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Quattro Cantoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man skal kende Rom godt, før man på en studs kan placere Via dei Quattro Cantoni, hvor denne rummelige og økonomisk overkommelige lejlighed ligger, men hvis vi siger, at der er 700 meter til hovedbanegården Stazione Termini og 950 meter til Colosseum, så hjælper det nok. Her er for resten også kun 500 meter til det grønne åndehul på Oppiobakken, parken Parco del Colle Oppio.

Tæt på og langt fra

Det er pudsigt, hvordan man i Rom ved at bevæge sig blot nogle få hundrede meter fra de kendte steder og de deraf følgende store flokke af turister kan opleve områder, hvor næsten kun de lokale kommer. Et sådant eksempel er Via dei Quattro Cantoni, der ligger 150 meter fra den altid pulserende Via Cavour, men pludselig hverken er præget af trafik, hoteller eller fast food.

Læs mere om Terrazza Quattro Cantoni

Hjemlig hygge

Her i gaden finder vi fjerde etage (uden elevator) en hyggelig og personligt indrettet lejlighed, som mere giver indtryk af et privat hjem for afslappede mennesker i den sene ungdom end en udlejningslejlighed. Her er ikke antikke møbler og krystalvaser, men masser af tegneserier, malebøger og malerier.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- Lejligheden består af stue med et godt åbent køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og wc. Ud for stuen er der en smal terrasse på ca. 4 x 1 meter. Lejligheden er udstyret med aircondition, Wi-Fi og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map