Feriebolig i Rom

Terrazza Ponziano

 
Terrazza Ponziano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Ponziano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne charmerende og velholdte lejlighed ligger på fjerde etage (med elevator) mellem Campo de' Fiori og Tiberen.

Lejligheden har flotte parketgulve og maleriske lofter med fritliggende bjælker og tegl; den fremstår som et vellykket eksempel på, hvordan nyt og gammelt kan forenes med på den ene side mange antikke møbler og pejse, på den anden al moderne komfort såsom aircondition, Wi-Fi, opvaskemaskine, vaskemaskine, fjernsyn osv.

Læs mere om Terrazza Ponziano

Fireværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (4. sal med elevator)
- Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa til to personer, spisestue med udgang til lille terrasse på ca. 1,5 x 2,5 meter med bord og fire stole, lille separat køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng med internt badeværelse med karbad og toilet samt et meget lille soveværelse med enkeltseng med internt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Ponziano

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Ponziano som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Ponziano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Ponziano

Læs mere
 
search map