Feriebolig i Rom

Terrazza Pinciana

 
Terrazza Pinciana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Pinciana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi kan ikke understrege ordet Terrazza nok, for sikke du dog har terrasse i denne lejlighed! Du har faktisk hele to af dem, og de er begge væsentlig større end nødvendigt for de fire personer, der kan bo her. Og udsigten....

Praktisk beliggenhed

Mange vil nok til at begynde med rynke på næsen over beliggenheden og bemærke, at lejligheden ligger alt for langt fra Campo de' Fiori og Piazza Navona. Det er da også sandt, at sidstnævnte ligger 1,7 km herfra, men til gengæld er Den Spanske Trappe kun 600 meter herfra, og så har du en metrostation 100 meter fra lejligheden, så du bor ikke ligefrem isoleret. Kommer du i bil, er du lige uden for miljøzonen.

Læs mere om Terrazza Pinciana

Højt over byen

Når du kommer ind i lejligheden og ser ud over Rom fra den terrasse, som ligger ud for stuen, føler du dig virkelig højt, højt oppe, for byen ligger så langt øjet rækker for dine fødder. Du vil sikkert være glad for, at elevatoren næsten kører hele vejen herop (den standser en halv etage under). Lejligheden er særdeles lys og imødekommende, men selv om dens stue er nydelig, vil vi nu gætte på, at langt de fleste vil bruge størstedelen af tiden på terrasserne. Lejligheden er udstyret med trådløs internetadgang, stort fladskærmsfjernsyn, aircondition og vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
Lejligheden består af stue med udgang til delvis overdækket terrasse, separat køkken (fire gasblus, ovn og lille køleskab), to soveværelser med dobbeltseng (fra det ene er der udgang til terrassen) samt badeværelse med badekar med bruser og wc. Fra stuen og den ene soveværelse er der som sagt udgang til en delvis overdækket terrasse på omkring 20 m², og fra den har du adgang til en dobbelt så stor terrasse, som ligger ovenpå lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Pinciana

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Pinciana som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Pinciana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stor lejlighed, god beliggenhed med fantastisk udsigt

En virkelig dejlig lejlighed med, måske, den bedste udsigt ud over Rom. Fra lejligheden er det muligt at se ud over Rom (bl.a. Peters Kirken og Piazza Venezia) som er fantastisk om aftenen. Ca. 10 min. gå afstand fra Den Spanske Trappe så en rigtig god beliggenhed.

Man skal dog være opmærksom på at elevatoren (som er meget lille og kan virke klaustrofobisk) kun går til 5. sal, så man skal gå de sidste ca. 20 trapper op til 6. sal, samt at lejligheden ligger på en stejl bakke. Men med mindre man er meget dårligt gående så er det ikke noget problem.

Læs mere
 
search map