Feriebolig i Rom

Terrazza Pinciana

 
Terrazza Pinciana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Pinciana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi kan ikke understrege ordet Terrazza nok, for sikke du dog har terrasse i denne lejlighed! Du har faktisk hele to af dem, og de er begge væsentlig større end nødvendigt for de fire personer, der kan bo her. Og udsigten....

Praktisk beliggenhed

Mange vil nok til at begynde med rynke på næsen over beliggenheden og bemærke, at lejligheden ligger alt for langt fra Campo de' Fiori og Piazza Navona. Det er da også sandt, at sidstnævnte ligger 1,7 km herfra, men til gengæld er Den Spanske Trappe kun 600 meter herfra, og så har du en metrostation 100 meter fra lejligheden, så du bor ikke ligefrem isoleret. Kommer du i bil, er du lige uden for miljøzonen.

Læs mere om Terrazza Pinciana

Højt over byen

Når du kommer ind i lejligheden og ser ud over Rom fra den terrasse, som ligger ud for stuen, føler du dig virkelig højt, højt oppe, for byen ligger så langt øjet rækker for dine fødder. Du vil sikkert være glad for, at elevatoren næsten kører hele vejen herop (den standser en halv etage under). Lejligheden er særdeles lys og imødekommende, men selv om dens stue er nydelig, vil vi nu gætte på, at langt de fleste vil bruge størstedelen af tiden på terrasserne. Lejligheden er udstyret med trådløs internetadgang, stort fladskærmsfjernsyn, aircondition og vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
Lejligheden består af stue med udgang til delvis overdækket terrasse, separat køkken (fire gasblus, ovn og lille køleskab), to soveværelser med dobbeltseng (fra det ene er der udgang til terrassen) samt badeværelse med badekar med bruser og wc. Fra stuen og den ene soveværelse er der som sagt udgang til en delvis overdækket terrasse på omkring 20 m², og fra den har du adgang til en dobbelt så stor terrasse, som ligger ovenpå lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Fortuny

Rom, Lazio

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map