Anmeldelser af Terrazza Piemonte

 
Terrazza Piemonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Piemonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Piemonte

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Piemonte som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Piemonte. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

"Efterår" i Rom

Rom viste sig fra sin skønneste side, da vi i uge 42 boede i Terrazza Piemonte. Vi var 7 personer, og der var rigelig med plads til alle. Dog var vi skuffede over de i øvrigt pæne badeværelser, for bruserne i begge var nærmest ubrugelige. Og til stor skuffelse virkede opvaskemaskinen heller ikke. Efter 3 opringninger til "nøgledamen" Costansa, gav vi op. Også lidt underligt/ulækkert at der er myrer i køkkenet på 7. sal...
Men alt i alt en dejlig ferie, 24-25 grader, og lejligheden ligger dejlig centralt og dog alligevel udenfor de almindelige turistområder.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde nogle skønne madoplevelser i nærheden af lejligheden.
Efter nogle lange dag i centrum, tog vi hjem i lejligheden og slappede af i nogle timer.
Hver aften fandt vi så et nyt spisested i nærheden. Især et par gange på Via Flavia var vi begejstrede for både service og mad.

Terrazza Piemonte
Rent og pænt
Gæstfrihed

"Nøgledamen" Costansa, havde alt for travlt da hun modtog os. Tror hendes telefon ringede 10 gange imens hun skulle forklare og om forholdene. men hun var meget sød og venlig. Da vi forsøgte at kontak
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Piemonte
Femværelseslejlighed med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Sensommer i Rom

Dejlig lejlighed med fin beliggenhed i relativt stille forretningskvarter, men med stort udbud af restaurenter og små butikker i nærheden. I gåafstand til metro, til den spanske trappe osv.
Lejlighedens indretning er meget fin og smagfuld med tre store soveværelser og god plads til opredning på fin sovesofa til yderligere to personer. Dejlig tagterresse.

Terrazza Piemonte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Piemonte
Femværelseslejlighed med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Der var adgang til internet, men absolut ingen styrke i signalet, så det var ubrugeligt.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map