Feriebolig i Rom

Terrazza Piemonte

 
Terrazza Piemonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Piemonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store, præsentable lejlighed ligger lidt uden for Roms mest besøgte kvarterer, men det gør ikke, at du bor isoleret eller har langt til alt det, du skal se (eller måske gense) i byen. Du bor nemlig her kun 500 meter fra nærmeste metrostation (Barberini) og 700 meter fra Villa Borgheses store park, mens såvel Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og Stazione Termini ligger ca. en kilometer væk.

Komfort og masser af plads

Børnene vil sagtens kunne lege gemmeleg i denne lejlighed uden at finde hinanden alt for hurtigt, for her er rigtig god plads. Komforten er også i top med aircondition, trådløs internetadgang, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn og DVD-afspiller.

Læs mere om Terrazza Piemonte

Kontrasternes hjem

Vi skal ikke lægge skjul på, at den store bygning ikke kan præsenteres som det sædvanlige statelige gamle palads, tværtimod er det første indtryk en moderne kontorbygning! Dette fortager sig dog, så snart du kommer indenfor i lejligheden efter at have kørt med elevatoren de syv etager op til penthouse. Du kunne godt tro, at du af vanveje var kommet til at gå ind til en romersk familie, og ikke i en udlejningslejlighed. Og det skal forstås positivt, for det er nemlig et usædvanlig nydeligt møbleret hjem, hvor balancen mellem det personlige og det praktiske fungerer fint. Her er i grunden sovepladser til hele ti personer, men da der kun er otte stole om spisebordet og heller ikke siddepladser til flere i opholdsstuen, har vi valgt at sætte antallet af mulige gæster lidt lavere end det maksimale.

Femværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (7. sal med elevator)
- Du kommer ind i lejlighedens meget rummelige stue, som i grunden er en spisestue og en opholdsstue en suite. I spisestuen er der et stort spisebord med otte stole, mens opholdsstuen byder på sofaarrangement (deriblandt en sovesofa til to personer), satellitfjernsyn, DVD-afspiller og pejs. Fra opholdsstuen er der udgang til den ca. 12 x 1,5 meter store terrasse med bord og stole til 5-6 personer. Lejligheden består yderligere af et separat køkken med fem gasblus, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og fryser, gennemgangsværelse med enkeltseng, tre soveværelser med dobbeltseng (et er ret lille, et er middelstort og et er ganske rummeligt) samt to badeværelser med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Piemonte

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Piemonte som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Piemonte. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Piemonte

"Efterår" i Rom

Rom viste sig fra sin skønneste side, da vi i uge 42 boede i Terrazza Piemonte. Vi var 7 personer, og der var rigelig med plads til alle. Dog var vi skuffede over de i øvrigt pæne badeværelser, for bruserne i begge var nærmest ubrugelige. Og til stor skuffelse virkede opvaskemaskinen heller ikke. Efter 3 opringninger til "nøgledamen" Costansa, gav vi op. Også lidt underligt/ulækkert at der er myrer i køkkenet på 7. sal...
Men alt i alt en dejlig ferie, 24-25 grader, og lejligheden ligger dejlig centralt og dog alligevel udenfor de almindelige turistområder.

Læs mere

Sensommer i Rom

Dejlig lejlighed med fin beliggenhed i relativt stille forretningskvarter, men med stort udbud af restaurenter og små butikker i nærheden. I gåafstand til metro, til den spanske trappe osv.
Lejlighedens indretning er meget fin og smagfuld med tre store soveværelser og god plads til opredning på fin sovesofa til yderligere to personer. Dejlig tagterresse.

Læs mere
 
search map