Feriebolig i Rom

Terrazza Pellegrino

 
Terrazza Pellegrino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Pellegrino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Charmerende lejlighed, som er bedst for ikke alt for høje personer, beliggende i den livlige Via del Pellegrino mellem Campo de' Fiori og Palazzo Farnese i Roms centrum og dermed få skridt fra de fleste seværdigheder og fra floden Tiberen. I nærheden findes adskillige spisesteder i forskellige prislejer samt gode indkøbsmuligheder.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejligheden er på ca. 60 m² og ligger på fjerde og øverste etage (uden elevator). Den er pænt indrettet med træbjælker i loftet. Dog skal man være opmærksom på, at lejligheden har meget skrå vægge, og at der pga. beliggenheden på kvisten forekommer temmeligt lavtliggende bjælker i stuen, i soveværelset samt på badeværelset. Lejligheden er udstyret med aircondition, selvstændigt varmeanlæg og fladskærmsfjernsyn, og så har den en fin terrasse med udsigt over Roms tage.

Læs mere om Terrazza Pellegrino

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus, køleskab og mikrobølgeovn) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og karbad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Pellegrino

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Pellegrino som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Pellegrino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Terrazza Pellegrino

Godt og centralt

Fin lille lejlighed, med lavt til loftet. Passer perfekt til et par og måske en ven. Ligger lige i smørhullet af Rom.

Læs mere

Fin lejlighed med dejlig terrasse

Lejligheden ligger perfekt ift det vi skal se når vi et i Rom
Og ja der er lavt til loftet men det går fint
Vi vil fremhæve den søde og kompetente modtagelse vi fik af den nøgleansvarlige
Hun gav os gode brugbare fik til spisesteder og ikke mindst til opbevaring af kufferter da vi skulle hjem. Der findes kuffertopbevaring ganske til på (ved Andreakirken) og de kan også bestille transport til lufthaven. Det fungerede perfekt og var ikke dyrere end alm taxa
Ellers brugte vi lejligheden som udgangspunkt for ture rundt i Rom og man kan jo gå til det meste
Husk hvis I kommer i år, så er de hellige porte i kirkerne åbne. Vi fik prøvet 3. Det er jo ellers kun hvert 25. År så man ved aldrig, hvornår man får chancen igen

Læs mere

Cute flat but........

Great location, beams a problem, but shower problematic: not enough pressure and doesn't keep the temperature. Even though there was a paper on it in the flat that told us how to connect to the free WiFi in Rome , it never worked. Il ragazzo who opened the flat for us realised that there was no light in the corridor, but we never got a replacement (even though we asked). There were instructions on the door about rubbish collection in Rome using a special blue bag, a white bag and a brown bag, but there were none in the cupboard. Franca, the cleaning lady told us to dump it all in a black bag, including wine bottles!

Læs mere

Roms centrum

Lejligheden ligger bekvemt i forhold til, hvad vi betragter som Roms centrum, og tæt ved det fantastiske Trastevere, med små stræder, billige og dyre måltider efter eget valg og i modsat retning af turisternes mest besøgte steder, Piazza Navona, Piazza Venezia og Pantheon.

Det er alvorligt ment i beskrivelsen af lejligheden, at det absolut ikke er for folk med svage ben, og man skal ikke være ret høj. Jeg er kun 164 cm, men jeg fik en skramme i panden af en bjælke første nat, selvom vi kender "de kriminelle steder", da vi har boet i lejligheden 3 gange.

Køkkenudstyret er lidt sparsomt, men man kan klare små serveringer. Som det ses på billedet, skal f.eks. små glas medbringes. Som et minimum måtte der gerne være bare 2 viskestykker!

Læs mere

charmerende lejlighed på toppen

Meget charmerende lejlighed på toppen med altan, men hvis du er over 1,7m høj kan du stort set ikke stå oprejst. Lejligheden havde et personligt præg hvilket var hyggeligt.

Læs mere

En rustik italiensk taglejlighed med charme

Behagelig kontakt med nøgleholder og ind-og udtjekning virkede perfekt. Lejligheden svarer fuldstændig til beskrivelsen, man skal dog i starten være meget opmærksom på diverse loftsbjælker, som medfører et par sammenstød med ens hoved, inden man får vænt sig til deres placering. Terrazzzo Pellegrino er en dejlig lejlighed og yderst centralt beliggende, især for os, idet vi har flere italienske spisesteder(små og større) i nærheden, som vi foretrækker i stedet for turistrestaurationerne. Bestemt en lejlighed vi vil benytte igen.

Læs mere
 
search map