Feriebolig i Rom

Terrazza Panieri

 
Terrazza Panieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Panieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne simple lille lejlighed ligger fredeligt i en af Trasteveres mere rolige gader. Det er ikke her, at du bliver forstyrret af caféerne, barerne og restauranterne, men du skal ikke gå langt for at finde dem. Vi skal op på tredje etage for at finde lejligheden, og her er ikke elevator, men terrassen er besværet værd.

Terrasse med lejlighed

Sandt at sige så er lejligheden ikke noget særligt. Den er absolut af middelkvalitet, og det gælder både møblementet, køkkenfaciliteterne og stemningen, ja badeværelset er endda lidt under middel, da man ikke kan undgå at hele gulvet bliver vådt, når man tager brusebad. Men terrassen er til gengæld et godt stykke over middel! Den er omkring 70 m² stor og ligger rundt om lejligheden, således at der både er udgang til den fra entréen og fra spisekøkkenet, og den er godt møbleret, så mon ikke I vil komme til at bruge flere vågne timer på terrassen end i selve lejligheden?

Læs mere om Terrazza Panieri

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af entré, lille separat spisekøkken (4 gasblus, miniovn, brødrister og køleskab), stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejligheden er udstyret med aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Panieri

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Panieri som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Panieri. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

dejlig terrazza

God base og dejlig terazza

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Panieri

Læs mere
 
search map