Feriebolig i Rom

Terrazza Pallaro

 
Terrazza Pallaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Pallaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenhed betyder rigtig meget for de fleste, og med blot 2 minutters gang til både det gamle blomstertorv Campo de' Fiori og den endnu mere berømte Piazza Navona bliver det ikke meget bedre.

God beliggenhed

Enhver ejendomsmægler ville få julelys i øjnene over Terrazza Pallaro. Beliggenheden midt i Roms historiske centrum og som nærmeste nabo til Campo de' Fiori er helt enestående - ligesom den store tagterrasse hvorfra du kan se ud over hele Rom. Ydermere har lejligheden en rigtig god vedligeholdelsesstandard, som klart opvejer et lidt trist køkken og et knapt så personligt udtryk. Lejligheden er udstyret med aircondition.

Læs mere om Terrazza Pallaro

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser:
- Lejligheden ligger i to plan på bygningens øverste etager, tredje og fjerde (og her er ingen elevator). Den består i indgangsplanet af entré, spisestue, separat køkken (med fire blus, køleskab og vaskemaskine) og opholdsstue. På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et gennemgangsværelse med sovesofa til én person, et badeværelse med badekar og toilet samt et ekstra separat toilet. Og så er der tagterrassen i flere niveauer med bord, stole og parasol; herfra har du 360 graders udsigt over byen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Pallaro

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Pallaro som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Pallaro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Terrazza Pallaro

Skøn lejlighed

Alt fungerede tilfredsstillende. ‘Nøglemanden’ modtog os, da vi kom og var senere behjælpelig, da det varme vand forsvandt. Da vi er 70+, var trapperne lidt udfordrende efter 10 - 15 kilometers ture rundt i Rom. Børnebørnene på 11 sprang på trapperne som gazeller og nød hver aften et dejligt karbad. Lejligheden er perfekt indrettet, og vi havde alle plads til privatliv. Aftnerne på tagterrassen var en fornøjelse.
Lejligheden ligger meget centralt - både mht. seværdigheder, indkøbsmuligheder og spisesteder.

Læs mere

Dejligt meget centralt sted.

Vi havde en fantastisk uge i Rom. Lejligheden var vores centrale udgangspunkt og var perfekt ift de steder vi havde plan om at se. At vejret var solskin og stille gjorde oplevelsen endnu større.
Vi nød de lune aftener på tagterrassen, desværre sov mågerne ikke om natten, deres skrig var gennemtrængende og meget tæt på.

Læs mere

Flot udsigt i hjertet af Rom

Intim stemning i ægte italiensk stil

Læs mere

Super beliggenhed - gå afstand til alt

Med to minutters gang fra Campo de' Fiori kan lejligheden ikke ligge bedre. Selve lejligheden er noget upersonlig og indeholder ikke, hvad vi på dansk kalder hygge. En god idé er selv at tage et par stearinlys med til at skabe lidt stemning. Men beliggenheden opvejer dette.

Tagterrassen er meget dejlig med en god udsigt til Rom og et "smalt" kig ned på Campo de' Fiori. Lejligheden ligger på tredje sal, og man kan som lejer ikke benytte elevatoren, da den er aflåst og åbenbart kun kan bruges af de lejere/ejere som har betalt for den.

Fin og effektiv modtagelse i lejligheden hvor formaliteterne hurtigt blev overstået med godt humør.

Læs mere

Central beliggenhed

Vi var 2 par, ca 60 år som nød den centrale beliggenhed af lejligheden. Vi er normalvægtige mod godt bentøj, som også kræves for at komme op af de stejle trapper og specielt den smalle vindeltrappe op til tagterrassen på 5. sal. Køkkenet var stort set forsyne med hvad der er behov for (bortset fra skarpe knive). Alm kaffe foregik ved opvarmning af vand i kasserolle da der mangler en vandkoger eller kaffemaskine. Tagterrassen blev flittigt benyttet trods periodevis lugt af friture fra andres køkkener. Morgenen på terrassen var præget af larm fra den meget nærliggende Campo di Fiori, hvor flasker blev samlet til skraldebilerne. Larm fra pladsen i øvrigt var ikke et problem da terrassen ligger på 5 sal
WiFi var ualmindelig langsomt og kunne kun med besvær klare alm tekst-mails.
Aircondition kunne fint klare at reducere de 32 graders varme, men blev slukket når man gik på terrassen pga larmen.
Vi benyttede ikke værelset med den 5. seng, som var gennemgangsværelse til tagterrassen, så 4 gæster vil være passende.

Læs mere

Fed beliggenhed

Fin leglighed. Perfekt til 4, men den 5 person sover ikke godt.
Der er en del by støj, men det kan vel dårligt undgås.
En anden fordel, den "lokale" som ligger lige ved siden af laver noget af byens
bedste mad. Til en fantastisk pris :)

Læs mere
 
search map