Feriebolig i Rom

Terrazza Pallaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenhed betyder rigtig meget for de fleste, og med blot 2 minutters gang til både det gamle blomstertorv Campo de' Fiori og den endnu mere berømte Piazza Navona bliver det ikke meget bedre.

God beliggenhed

Enhver ejendomsmægler ville få julelys i øjnene over Terrazza Pallaro. Beliggenheden midt i Roms historiske centrum og som nærmeste nabo til Campo de' Fiori er helt enestående - ligesom den store tagterrasse hvorfra du kan se ud over hele Rom. Ydermere har lejligheden en rigtig god vedligeholdelsesstandard, som klart opvejer et lidt trist køkken og et knapt så personligt udtryk. Lejligheden er udstyret med aircondition.

Læs mere om Terrazza Pallaro

Fireværelseslejlighed med 4/5 sovepladser:
- Lejligheden ligger i to plan på bygningens øverste etager, tredje og fjerde (og her er ingen elevator). Den består i indgangsplanet af entré, spisestue, separat køkken (med fire blus, køleskab og vaskemaskine) og opholdsstue. På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et gennemgangsværelse med sovesofa til én person, et badeværelse med badekar og toilet samt et ekstra separat toilet. Og så er der tagterrassen i flere niveauer med bord, stole og parasol; herfra har du 360 graders udsigt over byen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map