Feriebolig i Rom

Terrazza Navona Basic

 
Terrazza Navona Basic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Navona Basic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os midt i den mest populære del af Roms historiske centrum: Lige over Pantheon og Piazza Navona! I den lille gade Via degli Spagnoli finder du denne helt simple etværelseslejlighed på tredje etage (uden elevator). Den er ikke noget i sig selv, som det fremgår af billederne og beskrivelsen, men beliggenheden er som sagt fremragende, og så har den en dejlig tagterasse!

Nu skal vi heller ikke gøre lejligheden mere simpel, end den er. Nok er der ikke brugt formuer på møblementet, men moderne komfort er her, for du har både aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Læs mere om Terrazza Navona Basic

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (3. sal uden elevator)
- Lejligheden består af et rum med dobbeltseng, som foldes ud fra sit skab og således ikke behøver at optage plads i dagstimerne, samt en sovesofa til én person og stort spisebord, lille separat køkken med 4 kogeplader, køleskab og opvaskemaskine, samt badeværelse med brusekabine og wc. Ovenpå lejligheden finder du dens møblerede private terrasse med udsigt.

Skjul teksten
 
 
search map