Feriebolig i Rom

Terrazza Montevecchio

 
Terrazza Montevecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Montevecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os i det charmerende kvarter bag Piazza Navona, hvor stemningen ikke mere er den pompøse (og turistoverrendte), der kendetegner selve pladsen, ej heller den til tider lidt for livlige partyzone fra Campo de' Fiori. I Vicolo Montevecchio og omegn er atmosfæren mere tilbagelænet, området hviler nærmest i sig selv.

I en klasse for sig

For første, og måske sidste, gang vover vi det ene øje og tildeler en lejlighed i Rom den højeste karakter. Dette er ikke et blodfattigt moderne 12-tal, det er et gammeldags 13-tal: Vi står her over for den "usædvanlig selvstændige og udmærkede præstation".

Læs mere om Terrazza Montevecchio

Diskret charme

Lejligheden Terrazza Montevecchio ligger i to plan med indgang på anden etage. Nu burde billederne næsten have lov at stå for sig selv, for ordene vælter over hinanden. Der er ikke sparet på noget som helst, og det er ganske tydeligt, at lejligheden er indrettet til ejerne selv, ikke med udlejning for øje. Hvem ville sætte store B&O fladskærmsfjernsyn, de lækreste arkitekttegnede møbler og deslige ind i en udlejningslejlighed? Her er tusindvis af bøger overalt, og som alt andet i lejligheden vidner de om god smag. Her er naturligvis aircondition, trådløs internetadgang, opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
Fra den store entré kommer du ind i det rummelige køkken-alrum, hvor der er et stort spisebord med rigelig plads til otte personer og et åbent køkken med 5 gasblus, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Herfra går en gang videre til to soveværelser, der kan forbindes (eller adskilles) med en skydedør. Soveværelset med dobbeltseng har internt en suite badeværelse med stort badekar og wc, mens soveværelset med to enkeltsenge har badeværelse med stor brusekabine og wc lige uden for døren. Fra entréen kan du også gå op til den øvre etage, hvor du finder en meget stor stue med loft til kip. Stuen har et stort sofaarrangement, der blandt andet består af en sovesofa af bedste kvalitet til to personer. Til underholdingen er her både det føromtalte store fjernsyn og et klaver. Seks trin op fra stuen har du lejlighedens terrasse, hvor du under en stor baldakin kan sidde i solstole om det lave bord eller tage dig en douche under bruseren.

Skjul teksten
 
 
search map