Feriebolig i Rom

Terrazza Montevecchio

 
Terrazza Montevecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Montevecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os i det charmerende kvarter bag Piazza Navona, hvor stemningen ikke mere er den pompøse (og turistoverrendte), der kendetegner selve pladsen, ej heller den til tider lidt for livlige partyzone fra Campo de' Fiori. I Vicolo Montevecchio og omegn er atmosfæren mere tilbagelænet, området hviler nærmest i sig selv.

I en klasse for sig

For første, og måske sidste, gang vover vi det ene øje og tildeler en lejlighed i Rom den højeste karakter. Dette er ikke et blodfattigt moderne 12-tal, det er et gammeldags 13-tal: Vi står her over for den "usædvanlig selvstændige og udmærkede præstation".

Læs mere om Terrazza Montevecchio

Diskret charme

Lejligheden Terrazza Montevecchio ligger i to plan med indgang på anden etage. Nu burde billederne næsten have lov at stå for sig selv, for ordene vælter over hinanden. Der er ikke sparet på noget som helst, og det er ganske tydeligt, at lejligheden er indrettet til ejerne selv, ikke med udlejning for øje. Hvem ville sætte store B&O fladskærmsfjernsyn, de lækreste arkitekttegnede møbler og deslige ind i en udlejningslejlighed? Her er tusindvis af bøger overalt, og som alt andet i lejligheden vidner de om god smag. Her er naturligvis aircondition, trådløs internetadgang, opvaskemaskine, vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
Fra den store entré kommer du ind i det rummelige køkken-alrum, hvor der er et stort spisebord med rigelig plads til otte personer og et åbent køkken med 5 gasblus, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Herfra går en gang videre til to soveværelser, der kan forbindes (eller adskilles) med en skydedør. Soveværelset med dobbeltseng har internt en suite badeværelse med stort badekar og wc, mens soveværelset med to enkeltsenge har badeværelse med stor brusekabine og wc lige uden for døren. Fra entréen kan du også gå op til den øvre etage, hvor du finder en meget stor stue med loft til kip. Stuen har et stort sofaarrangement, der blandt andet består af en sovesofa af bedste kvalitet til to personer. Til underholdingen er her både det føromtalte store fjernsyn og et klaver. Seks trin op fra stuen har du lejlighedens terrasse, hvor du under en stor baldakin kan sidde i solstole om det lave bord eller tage dig en douche under bruseren.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Montevecchio

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Montevecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Montevecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Terrazza Montevecchio

Absolut skøn lejlighed

Lejligheden er meget centralt beliggende og altså i gåafstand til Peterskirken, Colosseum, Den spanske trappe, Pantheon, Trevi Fontænen og meget tæt på Piazza Navona. Indretningen er på en gang både stilfuld og charmerende med god plads til os alle 6 - tre generationer på tur. Der er en skøn stemning på gaden og i området omkring lejligheden, hvor man nemt finder en hyggelig restaurant, cafe eller isbar.

Læs mere

Lejlighed og beliggenhed kan klart anbefales

Vi har nydt vores ophold i denne lækre lejlighed. Gang på gang blev vi bekræftet i, at beliggenheden ikke kunne være bedre i Rom – og vi tror på, at der heller ikke findes en meget bedre udlejningslejlighed. Der er et hav af spisesteder, is-barer, cafeéer mv. helt tæt på lejligheden, som ligger tilbagetrukket i forhold til gadestøj (fra udskænkningsstederne i weekenden). Selve lejligheden er personligt og smagfuldt indrettet med et strejf af luksus i alle rum. Højt til loftet og lækre materialer overalt.

På tagterrassen savnede vi afgjort bedre møbler – og et bord med og 6 stole. Når lejligheden er indrettet til 6 gæster, er det for lidt med to skrå solstole og meget lavt (sofa)bord. Ligeledes kunne vi ikke anvende bad på det store badeværelse (badekar/bruser), da der intet tryk var på det varme vand. Vi kontaktede kontaktpersonen i Rom herom, og der har muligvis været en person og kigge på det uden at vi var hjemme, men det blev ikke ændret under vores ophold. Så reelt kun ét bad, men toilet og vask kunne anvendes.

Wifi fungerede perfekt i alrummet - nåede dog ikke ud i alle kroge af lejligheden.

(En tidligere gæst har oplyst, at der manglede bestik: Det er ikke korrekt. Der findes en skjult, stor bestikskuffe, med alt i udstyr, mellem de to store stålskuffer til højre i køkkenet. Det kræver at man åbner disse skuffer, før bestikskuffen kan trækkes ud).

Alt i alt en lejlighed og beliggenhed vi absolut kun kan anbefale.

(Vi var 5 voksne i 40-års alderen).

Læs mere

Skøn lejlighed

En fantastisk centralt beliggende lejlighed! Vi har været i Rom en del gange - denne lejlighed slår alt, hvad vi tidligere har boet i! Den ligger simpelthen perfekt - og selve lejligheden er en oplevelse i sig selv; med dens rummelighed, kunst over alt og så er den tilmed hyggelig og godt indrettet!

Læs mere

En dejlig central lejlighed.

Vi har nydt vores ophold i denne smarte lejlighed.Lejligheden er fin til fire mennesker men man kan fint være 6 hvis man er indstillet på at de to sover i stuen, som ligger en etage oppe.. Lejligheden er i tre etager, og er bestemt ikke egnede for gangbesværet. Lejligheden indeholder alt hvad man har brug for. Dog undrede det os at der kun var plastikbestik, og absolut ikke nok. Vi købte noget. Gaden er meget smal og lille, og kan være svær at finde , selv for taxa. Vi har som sædvanlig nydt vores uge i Rom.
vi var tilfreds med fremvisningen af lejligheden. Måtte dog vente temmelig længe på nøgleansvarlige, men det var en meget travl ankomstdag.

Læs mere

Skøn lejlighed med perfekt beliggenhed!

Virkelig dejlig lejlighed med meget personlig indretning. Mange sjove og kunstneriske detaljer overalt, og lækker terrasse med sol og skygge. Tæt på indkøb, gode restauranter og alt, hvad hjertet ellers kan begære.

Læs mere

WAUW

Vi fik lov at bo på Montevecchio som kompensation da vores oprindelige lejlighed pludselig skulle under ombygning.
Montevecchio er et vildt skønt sted. MIDT i Rom i gåafstand til ALLE de ting man gerne vil se.
Alt i lejligheden bærer præg af luksus og hygge. Meget skønt sted.
Vi rejste med 3 børn på 3, 6 og 8 år - de passede dog ikke umiddelbart ind i den flotte lejlighed, da vi hele tiden var bange for at de ødelagde noget. Men vi sov stort set kun i lejligheden, da vi nød Roms seværdigheder om dagen.

In italia har givet os den bedste service overhovedet ved at tilbyde os deres absolut bedste lejlighed i Rom som kompensation for at vi alligevel ikke kunne bo i den lejlighed vi havde lejet. Vi har været SÅ tilfredse med In Italia.

Læs mere
 
search map