Feriebolig i Rom

Terrazza Margutta

 
Terrazza Margutta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Margutta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke altid lige let at kombinere ønsket om at bo midt i en pulserende storby med trangen til fredelige og stille omgivelser, men i Via Margutta kan det lade sig gøre.

Spændende lejlighed

Kendere af Rom vil vide, at denne lille gade går parallelt med Via del Babuino, således at du her bor på den lige linje mellem Den Spanske Trappe og Piazza del Popolo. Lejligheden Terrazza Margutta ligger lidt tilbagetrukket fra gaden i noget, der minder om anden etage. Det vil sige, at der er indgang på anden etage, men lejligheden ligger i to plan (plus tagterrassen). Det er en spændende lejlighed, som ikke så let lader sig beskrive, da den på samme tid er fornem, imponerende og noget slidt (det sidste især på den øvre etage), men lad os forsøge.

Læs mere om Terrazza Margutta

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator):
- Vi kommer ind i en stor stue med sofa-arrangement, pejs og fjernsyn. Stuen er usædvanlig lys på grund af et i sandhed enormt vindue. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med karbad og toilet. Det er også fra stuen, at en trappe fører op til den øvre etage. Her kommer vi først op på en stor hems med spisebord og stole, og herfra går vi så videre til et gennemgangsrum med dobbeltseng. Fra dette rum kommer vi ind til køkkenet (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), et badeværelse med bruser og toilet samt til et soveværelse med dobbeltseng. Det er ligeledes fra gennemgangsrummet, at vi kan komme op ad trappen til den store tagterrasse med bord og stole, hvorfra der er en dejlig udsigt over de karakteristiske romerske tage, til Villa Medici og de frodige skråninger. Lejligheden har wi-fi og aircondition.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Fortuny

Rom, Lazio

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map