Feriebolig i Rom

Terrazza Margutta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ikke altid lige let at kombinere ønsket om at bo midt i en pulserende storby med trangen til fredelige og stille omgivelser, men i Via Margutta kan det lade sig gøre.

Spændende lejlighed

Kendere af Rom vil vide, at denne lille gade går parallelt med Via del Babuino, således at du her bor på den lige linje mellem Den Spanske Trappe og Piazza del Popolo. Lejligheden Terrazza Margutta ligger lidt tilbagetrukket fra gaden i noget, der minder om anden etage. Det vil sige, at der er indgang på anden etage, men lejligheden ligger i to plan (plus tagterrassen). Det er en spændende lejlighed, som ikke så let lader sig beskrive, da den på samme tid er fornem, imponerende og noget slidt (det sidste især på den øvre etage), men lad os forsøge.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator):
- Vi kommer ind i en stor stue med sofa-arrangement, pejs og fjernsyn. Stuen er usædvanlig lys på grund af et i sandhed enormt vindue. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med karbad og toilet. Det er også fra stuen, at en trappe fører op til den øvre etage. Her kommer vi først op på en stor hems med spisebord og stole, og herfra går vi så videre til et gennemgangsrum med dobbeltseng. Fra dette rum kommer vi ind til køkkenet (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), et badeværelse med bruser og toilet samt til et soveværelse med dobbeltseng. Det er ligeledes fra gennemgangsrummet, at vi kan komme op ad trappen til den store tagterrasse med bord og stole, hvorfra der er en dejlig udsigt over de karakteristiske romerske tage, til Villa Medici og de frodige skråninger. Lejligheden har wi-fi og aircondition.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Oca

Rom, Lazio

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Leonina

Rom, Lazio

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

search map