Feriebolig i Rom

Terrazza Margutta

 
Terrazza Margutta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Margutta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke altid lige let at kombinere ønsket om at bo midt i en pulserende storby med trangen til fredelige og stille omgivelser, men i Via Margutta kan det lade sig gøre.

Spændende lejlighed

Kendere af Rom vil vide, at denne lille gade går parallelt med Via del Babuino, således at du her bor på den lige linje mellem Den Spanske Trappe og Piazza del Popolo. Lejligheden Terrazza Margutta ligger lidt tilbagetrukket fra gaden i noget, der minder om anden etage. Det vil sige, at der er indgang på anden etage, men lejligheden ligger i to plan (plus tagterrassen). Det er en spændende lejlighed, som ikke så let lader sig beskrive, da den på samme tid er fornem, imponerende og noget slidt (det sidste især på den øvre etage), men lad os forsøge.

Læs mere om Terrazza Margutta

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator):
- Vi kommer ind i en stor stue med sofa-arrangement, pejs og fjernsyn. Stuen er usædvanlig lys på grund af et i sandhed enormt vindue. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med karbad og toilet. Det er også fra stuen, at en trappe fører op til den øvre etage. Her kommer vi først op på en stor hems med spisebord og stole, og herfra går vi så videre til et gennemgangsrum med dobbeltseng. Fra dette rum kommer vi ind til køkkenet (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), et badeværelse med bruser og toilet samt til et soveværelse med dobbeltseng. Det er ligeledes fra gennemgangsrummet, at vi kan komme op ad trappen til den store tagterrasse med bord og stole, hvorfra der er en dejlig udsigt over de karakteristiske romerske tage, til Villa Medici og de frodige skråninger. Lejligheden har wi-fi og aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Margutta

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Margutta som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Margutta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Margutta

Genial beliggenhed.

Dette er en meget rummelig lejlighed med en genial beliggenhed.

Lille køkken med det er lige er brug for til morgenmad og frokost. Autentisk lejlighed med en rigtig god tag terrasse som vi indtog flere aftner.

Læs mere

Fantastisk lejlighed med rigtig god beliggenhed i roligt, grønt område

Har I brug for 3 soverum og fælles rum under opholdet i Rom vil jeg varmt anbefale denne lejlighed.
Fantastisk lejlighed med stor lofthøjde og stort vinduer - lys og luft - et dejligt sted at være.
Tagterassen og internet-adgang gør stedet helt perfekt og opfylder ønsket for dem, der bare vil slappe af og nyde det samt for dem, der har brug for at kunne arbejde ind imellem.

Læs mere

Lisbeth og familie fra Kastrup boede på Terrazza Margutta i Rom fra d. 1. til d. 5. maj 2012.

Vi havde en dejlig tur, og vi var i det store og hele tilfredse med lejligheden i Via Margutta. Et par ting i lejligheden trængte til istandsættelse, prisen taget i betragtning, blandt andet badeværelset på første sal, hvor toiletsædet sad løst mv. Men beliggenheden var god og tagterrassen var fin

Læs mere

Ulrik og familie fra Odense SV boede på Terrazza Margutta i Rom fra d. 23. til d. 27. september 2010.

Har I været glade for byen og området?
- Rom er bare fantastisk. God mad, dejligt klima og utroligt højt serviceniveau.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Synes ikke at lejligheden var pengene værd, forstået på den måde, at den generelt var noget slidt. Da vi ankom stod der 5 store poser med flasker og affald foran døren. Den nøgleansvarlige forklarede at der var holdt fest i lejligheden dagen før. Affaldet blev fjernet i løbet af dagen. Opvaskemaskinen virkede ikke og det kunne ses på bl.a glassene, som sandsynligvist var brugt ifm festen. Der var stadig læbestift på mange af disse og komfuret var direkte ulækkert. Dette gjorde samlet, at vi slet ikke lavede mad i lejligheden, men gik ud og spiste hver dag. Det der trak helhedsintrykket op, var den fantastisk dejlige tagterasse, men alt i alt kan det ikke fjerne skuffelsen over den slidte og beskidte lejlighed. Samlet føler vi derfor ikke at vi fik "value for money".

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Margutta

Læs mere
 
search map